Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek gry

ZIOM1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część.

Mam pytanko zaczynam dopiero grać w MV i się zastanawiam :

1. Co na samym początku najlepiej kupić? mam 55 k 

2. Opłaca się otwierać skrzynki te mystery capsule

I prosiłbym o jakieś rady na początek bo w ogóle tego nie ogarniam :/ . 

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Nie boj sie ryzykowac bez ryzyka daleko nie zajdziesz . Jak masz dobrego pc radze sie uczyc gry na ffa.Mp narazie zostawa bo masz wepsy na 7 dni ale jak sie skoncza to kup rocketa peppera sea engel ac me i dalej do wyboru to juz chyba na tyle jak cos bedziesz chcial wiedziec to pisz tutaj

Opublikowano

Chyba jest bazooka Simona na unlimited (przynajmniej wiem, że była), ale poza tym raczej nic. No i szanse na wygranie czegoś normalnego z mystery capsules są żałośnie małe, no może poza Simon Character Card, bo tego gówna to już mam z 10  >_>.

Opublikowano

Jakoś mi się samemu nudno gra jest tu coś ciekawego, żeby z klanem pograć czy coś takiego? macie jakiś klan żebym mógł się dołączyć?

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Pewnie, są clany, możesz dodać kolegów i z nimi pograć na skype, ts3, jest naprawdę wiele możliwośći. Muszisz tylko poszukać sb znajomych do grania ;].

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...