Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkretna Oferta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferujemy:

- zabezpieczenia plików oraz maszyny

- łatanie, edycja stron/questów

- pisanie na zamówienie questów, skryptów pythona, nowości

- liby na zamówienie

no i co najważniejsze 100% profesjonalizmu jak i uczciwości z naszej strony.

Oczekujemy:

- wynagrodzenie.. oczywiście w yangach.

Wszystkie zlecenia będą wykonywane przez GuMiŚ Team (to nie jest żart)   :)

Kontakt tylko i wyłącznie pod numerem gg 13723193.

Pozdrawiam Multitabs.

m1jO9Go.png

Opublikowano

Nie chce spiny ale...

Oferujemy:

- zabezpieczenia plików oraz maszyny

To jest to co tera Mati sella? Pls.

Wszystkie zlecenia będą wykonywane przez GuMiŚ Team (to nie jest żart)   :)

I znowu bedzie swoje dziury wykorzystywał do niszczenia serwerów? :v

Opublikowano

Nie chce spiny ale...

To jest to co tera Mati sella? Pls.

I znowu bedzie swoje dziury wykorzystywał do niszczenia serwerów? :v

nie ma to nic wspólnego z Mateuszem więc proszę abyś mi tu nie spamił. Pozdrawiam

m1jO9Go.png

Opublikowano

aha xD to niech zgasi imetin.pl/ravia/balmora/pandora Polecam. 

Może niech najpierw zgasi serwer do którego nie ma bezpośredniego dostępu.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Jak to multi to nie polecam

Jak Nixo to polecam

nie wiem czy znasz znaczenie słowa Team. Pozdrawiam cię serdecznie :)

m1jO9Go.png

Opublikowano

Liby dajecie czysty kod, czy skompilowane .so? 

Myślę, że dalej będą robić ludzi w chuja, tak jak to było z libem na pasy.

Opublikowano

mc-ktnbjgcvaalialciavmq.jpg

Lepiej na nich uważajcie. B)

co ma piernik do wiatraka?

ps; powiedz mi Teodorek dlaczego spamisz mi w temacie z tą swoją nieudolną ferajną ?

m1jO9Go.png

Opublikowano

co ma piernik do wiatraka?

ps; powiedz mi Teodorek dlaczego spamisz mi w temacie z tą swoją nieudolną ferajną ?

No, przed chwilą mówiłeś, że team to team, ha!

Dobrze, rozpocznijmy temat o nieudolności...

Popatrz na nazwę swojego tematu, moim zdaniem została ona pisana przez kogoś nieudolnego - próbujecie okłamać ludzi już na samym starcie.

Zabezpieczanie maszyny - nie lepiej wydać to 500 zł na @Arsob i mieć pewność, że nikt nikogo nie ojebie? Bo w waszym przypadku (było już tyle akcji, że chuj) zwyczajnie opierdalaliście ludzi.

Zabezpieczanie plików - wgranie fixów na dice, war oraz blokada portów p2p nie czyni z was ludzi, którzy potrafią to ZABEZPIECZYĆ.

Liby na zamówienie - zacznijmy od tego... najpierw trzeba je wykonać, a tego (sądząc po waszym poziomie) nie potrafi żaden z was.

Profesjonalność i uczciwość - największy żart roku w dziale metin2, jednak 1 kwiecień już był.

Od mojej ferajny możesz spierdalać daleko, bo każdy z jej uczestników bije waszych głąbów na łeb.

Jeżeli chcesz cokolwiek ze mną zaczynać to znajdź podstawę argumentów.

Opublikowano

No, przed chwilą mówiłeś, że team to team, ha!

Dobrze, rozpocznijmy temat o nieudolności...

Popatrz na nazwę swojego tematu, moim zdaniem została ona pisana przez kogoś nieudolnego - próbujecie okłamać ludzi już na samym starcie.

Zabezpieczanie maszyny - nie lepiej wydać to 500 zł na @Arsob i mieć pewność, że nikt nikogo nie ojebie? Bo w waszym przypadku (było już tyle akcji, że chuj) zwyczajnie opierdalaliście ludzi.

Zabezpieczanie plików - wgranie fixów na dice, war oraz blokada portów p2p nie czyni z was ludzi, którzy potrafią to ZABEZPIECZYĆ.

Liby na zamówienie - zacznijmy od tego... najpierw trzeba je wykonać, a tego (sądząc po waszym poziomie) nie potrafi żaden z was.

Profesjonalność i uczciwość - największy żart roku w dziale metin2, jednak 1 kwiecień już był.

Od mojej ferajny możesz spierdalać daleko, bo każdy z jej uczestników bije waszych głąbów na łeb.

Jeżeli chcesz cokolwiek ze mną zaczynać to znajdź podstawę argumentów.

okej popisałeś się a nawet 2 lajki dostałeś to tyle ? nie mam zamiaru nawet z tobą dyskutować człowieku, wyjdź :)

m1jO9Go.png

Opublikowano

okej popisałeś się a nawet 2 lajki dostałeś to tyle ? nie mam zamiaru nawet z tobą dyskutować człowieku, wyjdź :)

Widać, że razem z Twoją nieudolną ferajną spinacie dupę jak posty, które mówią o was prawdę mają więcej lajków niż wasz 'profesjonalny' temat.

Opublikowano

Teodor, to nie ma sensu, powiedziałeś to skończ, bo tylko przez to ostreżenie wyłapiesz. Ostrzegłeś ich i tyle a Ci którzy kupią od nich coś to idioci.

Opublikowano

Widać, że razem z Twoją nieudolną ferajną spinacie dupę jak posty, które mówią o was prawdę mają więcej lajków niż wasz 'profesjonalny' temat.

Teodor, to nie ma sensu, powiedziałeś to skończ, bo tylko przez to ostreżenie wyłapiesz. Ostrzegłeś ich i tyle a Ci którzy kupią od nich coś to idioci.

nie będę nawet komentował waszego dziecinnego  nieuzasadnionego zachowania, dorośniecie to porozmawiamy jak ludzie :)

m1jO9Go.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...