Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Zalogowanie Sie Na Serwer

Yatuin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Po zmianie bonów i restarcie VPC wszystko chodzi dobrze, gdy wylonczylem wszystko i zrestartowalem komputer pojawił się bląd bin/sh uporałem sie z nim , gdy juz wpisalem ./start serwer ruszył cos tam sie robilo i zaczeło wyskakiwac connection refoused wyczytałem ze to błąd w navicat okazalo sie ze popsul sie plik naprawilem go. Odpalam serwer od początku ładuje sie wszystko dobrze wyskoczylo Operation time out ..... prubujemy wejść na serwer z kolega i dupa on ma blond polonczenia z serwerem a ja mam ciągle przez jakies 5 min zostajesz polonczony z serwerem. Sprawdzałem wszystko portmap hamachi sysinstall poprawiałem i dupa. Co mam zrobic?

P.S. Odpalam przez spolszczenie na metku 2008 kolega też

Opublikowano

Hmm... spróbuj wejść przez klienta np. zzyt2, oczywiście jeśli masz plik MC

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

poszło prze chinskiego tylko ja nie chce grac na chinskim klliencie bo nawet nie widze bonow itd. jak moge inaczej ten porblem rozwiązać Serw działał normalnie na spolszczeniu

Opublikowano

A masz folder z plikami serwerowymi? To tam jest w archiwum o nazwie 登录器. Wypakuj, wklej do zzyt2 te wszystkie pliki,edytuj notatnikiem MC i wpisz swoje ip z hamachi z końcówką 100 i uruchom aplikację (Taka głowa sury)

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...