Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda , że jak przykładowo mam 5lvl i pójdę na niedźwiedzie to wypadają itemki z fajnymi bonami ? Raz tak zrobiłem i nadal nie jestem pewien fakt czasem wypadnie z 2 fajne itemki z bonami a raz wypadnie 10razy z rzędu jakieś śmieci bez bonów +0

Są jakieś sposoby ? ... też np. na większy lvl żeby jak np. pójdę na dzikusy żeby jakieś tam toporki zbrojki z bonami leciały ?

Opublikowano

ludzie o metinie juz same mity wymyslaja trzeba napisac tym z diskaverow ( czy jak tam bo nie ogladam tego xD )

Opublikowano

fakt wiem , że na niedźwiedziach nie wypadną jakieś super pr0 elo elo kozak bronie tylko takie śmieci do 15-20lvl ale chociaż tak dla frajdy myślałem że jakieś fajne bony będą :)

Opublikowano

ludzie o metinie juz same mity wymyslaja trzeba napisac tym z diskaverow ( czy jak tam bo nie ogladam tego xD )

MYTHBUSTERS by się przydało. Noobstwo i PoK3M0ńsT\/\/0 może by zmalało ^^

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ja slyszalem ze 5lvl i exp na gildie dac (ale kto na 5lvlu do gildii przyjmuje xD) i na niedzwiedzie isc ileca z bonami itemy a na większych lvlach trzeba cos mocniejszego bic na MPC ktos takiego tuta chyba dał ;]

refy RMCF

Opublikowano

wiem wiem ja tak robiłem miałem 5lvl doszedłem do gildi i dropiłem na niedźwiedziach czasem fajne bony tak jak napisałem wyżej a czasem kilka śmieci zapewne jak bym miał rękawice złodzieja drop byłby lepszy ale szkoda wydawać smocze na 5lvl żeby dropić na niedźwiedziach :D

Opublikowano

Sposoby na tego nie ma, to jest chyba naprawdę logiczne. Bonusy wchodzą losową, raz wyleci ci raz np. fms z 4 bonusami, a raz przez ruski rok nic nie poleci z bonusem. Tak jak z kowalkiem czy KD.

Temat do kosza.

zenm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...