Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. awansowania

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podczas walki na arenie dostajesz Prestiż za każde zwycięstwo 200, przegranie 100

i podczas otwierania paczek 

a żeby awansować musisz wejść w  View ninja info (klikasz na twarz ninja w lewym rogu) 

i tam masz żeby awansować. Na każdą range trzeba coraz więcej  

ja żeby awansować na range ANBU Secret muszę zdobyć 80 000 prestiżu 

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeszcze takie głupie pytanie, gdzie jest arena? Jestem ślepy i nie widzę...

@Edit Trzeba było odblokować, dobra, do zamknięcia.

Opublikowano

A ja jeszcze dodam że jak wbijesz Rangę Chunina będziesz mógł mieć w team 4 osoby a po wbiciu rangi Junin będziesz mógł mieć pięcio osobową drużynę 

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dodam tylko , ze majac range Shadow Fang i wyzej bardzo ciezko sie wbija rangi , gdyz Shadow codziennie odejmuje 6 tys prestizu:D

O tym to nie wiedziałem. Wiec jak nie jestes wysoko w rank. to na next z 2tyg wbijasz? ;c

2mx0bph.jpg

Opublikowano

O tym to nie wiedziałem. Wiec jak nie jestes wysoko w rank. to na next z 2tyg wbijasz? ;c

Jestem ciagle okolo 80ty w arenie , i od jakichs 3 miesiecy stoje na jednej randze :D a jest to spowodowane tym , ze nawet jak wybije sporo prestizu w gore , to np jak potem z 3-4 dni nie walcze na arenie konkretnie to jestem jakies  kilka tysiecy znowu do tyłu :D

Opublikowano

ale wiecie że dużo prestiżu dostaje się z tych skrzynek na Arenie ? można je otwierać co 24H 

aktualnie jestem na 33 miejscu w rankingu i z skrzynie dostaje:

- 6 pulpre materials chests

- +100496 silver

-+ 7300 prestiżu 

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

ale wiecie że dużo prestiżu dostaje się z tych skrzynek na Arenie ? można je otwierać co 24H 

aktualnie jestem na 33 miejscu w rankingu i z skrzynie dostaje:

- 6 pulpre materials chests

- +100496 silver

-+ 7300 prestiżu 

No chyba logiczne ze kazdy je otwiera , ale ja grajac na S1 nie jestem w  stanie wbic sie ponizej 70 miejsca na arnie nie ma takiej opcji. Posiadam aktualnie 242tys BP i zobacz jak to ciezko :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...