Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe logowanie na Devasto!

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładne lecz tak jak pisze 2x up brakuje tu trochę klimatu metina xD

Co ty wiesz o klimacie metina człowieku.

Prywatne serwery nie muszą się trzymać klimatu, aczkolwiek fajnie by było. Najważniejsze by wszystko było robione w tym samym stylu i trzymało się kupy a nie, tu masz róż, tam zieleń a w innym miejscu masz kurwa brąz.

Sygnatura/Tła ten sam klimat, ten sam temat... jak strone i reszte rzeczy zwiazanych serwerem zrobia w tą strone to bedzie wyjebiscie ;-) A klimat powinna oddawać fabuła, a nie wygląd.

Piękne, Sandra widać się spisuje nieźle u Was. Czekam na wiecej oraz oczekuje serwera, mam nadzieje, że nie zawiedziecie ;-)

Opublikowano

bardzo ladne ale te napisy : wyjscie , forum  z dupy

Dlaczego? Screen jest w niskiej jakości, napisy wyglądają... jak rozmazane, lecz w oryginale jest inaczej :)

Opublikowano

Co tu dużo gadać, perfekcyjne ;) 

Gratuluję fenomenalnej pracy ^^

Pozdrawiam

Opublikowano

Co ty wiesz o klimacie metina człowieku.

Prywatne serwery nie muszą się trzymać klimatu, aczkolwiek fajnie by było. Najważniejsze by wszystko było robione w tym samym stylu i trzymało się kupy a nie, tu masz róż, tam zieleń a w innym miejscu masz kurwa brąz.

Sygnatura/Tła ten sam klimat, ten sam temat... jak strone i reszte rzeczy zwiazanych serwerem zrobia w tą strone to bedzie wyjebiscie ;-) A klimat powinna oddawać fabuła, a nie wygląd.

Piękne, Sandra widać się spisuje nieźle u Was. Czekam na wiecej oraz oczekuje serwera, mam nadzieje, że nie zawiedziecie ;-)

no niby tak :) wszystko zależy od reszty i tu się zgodzę :D no to teraz czekam na wybór postaci ^_^ 

no i należą się gratulacje dla wrednej za wykonanie także gratuluję :P

Opublikowano

eh znowu coś co podchodzi pod Diablo.

Jak to? Co jest tu związanego z Diablo? Takie proste myślenie, jak gdyby wszystko, co jest ze smokiem i ogniem to kopia diablo.

Opublikowano

eh znowu coś co podchodzi pod Diablo.

Lepiej klimat Diablo niż kolorów rozpierdolonych barwionym w gimpie pl'owskim gównem.

Mi się osobiście nawet podoba ale buttony bym musowo wymienił ponieważ wyglądają słabo.

0LsM05U.png

Opublikowano

No ładnie to wygląda. Może spróbuj dać postacie metina po lewej i prawej stronie bo troszke zbyt dużo tego czarnego pola ;)

Jest ok. Wpychanie tam czegoś na siłę nie wyjdzie na dobre, na dodatek, przy mniejszych rozdzielczościach wyglądałoby to fatalnie.

Opublikowano

Jest ok. Wpychanie tam czegoś na siłę nie wyjdzie na dobre, na dodatek, przy mniejszych rozdzielczościach wyglądałoby to fatalnie.

Oj tam ;) Znając Wredną to nie byłoby mniejszego problemu. 

Lecz przyznam że masz rację, ładnie to wygląda i niech tak zostanie. 

Opublikowano

Lepiej klimat Diablo niż kolorów rozpierdolonych barwionym w gimpie pl'owskim gównem.

Mi się osobiście nawet podoba ale buttony bym musowo wymienił ponieważ wyglądają słabo.

Bardziej mi to przypadło do gustu i do samej gry Metin2.

29333439934818825445.png

Oczywiście wiem że to twoje i jakiś kolo to już chyba udostępnił do pobrania... (je*ane złodzieje :( )

@edit

tak przy okazji, bardzo ładne królestwa masz w profilu :D

Opublikowano

Bardziej mi to przypadło do gustu i do samej gry Metin2.

29333439934818825445.png

Oczywiście wiem że to twoje i jakiś kolo to już chyba udostępnił do pobrania... (je*ane złodzieje :( )

@Edit

tak przy okazji, bardzo ładne królestwa masz w profilu :D

Jak widać po samych buttonach, to nie jego praca, chyba, że jego serwer jest dla obcokrajowców :)

Ukradzione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...