Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze pomysły na COD:MOD.

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Chciałem w ostatnim czasie postawić serwer COD z respawnem co 12-15 sekund, mały exp oraz standardowe klasy.

Co byście mi polecali do niego dodać/zmienić? Co byście chcieli zobaczyć na takim serwerze? Już nie mówię o samym codzie, ale również o innych pluginach :)

Ciekawe propozycję będę łapkować, tylko lekko się rozpiszcie 'dlaczego' ;)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym zobaczyć rozbudowany system klanowy lub frakcji do tego awanse, najlepiej jakby to był low exp i expiło się tak do 1001 lvl, byłoby wtedy fajnie. 

2 perki, statystyki nowe, licznik HP oraz skonfigurowane statystyki na stronie :D

Do tego zróżnicowane klasy premium, ale nie zbyt dobre :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Fajnie by było gdyby można było zakładać swoje własne klany :D tak jak np gildie w metinie ^^

nie wiem czy to jest możliwe ale fajnie by było gdyby mozna też rozgrywać mecze klanowe na takim codzie :)

Każdy klan miałby np swój kanał na ts i grają :D  

61605178787527692160.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

System rang też jest dobrym pomysłem

mógłbyś mi coś opowiedzieć o tym systemie? :P bo niezbyt się orientuję o co chodzi ;-))

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

mógłbyś mi coś opowiedzieć o tym systemie? :P bo niezbyt się orientuję o co chodzi ;-))

Do każdej klasy dodać zliczanie killów i zrobić system rang.

Każda klasa miałaby do wyboru kilka broni (w zależności od rangi) i na początku gry po wybraniu klasy wybiera jakąś broń (na początku słabą, potem lepsze).

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Do każdej klasy dodać zliczanie killów i zrobić system rang.

Każda klasa miałaby do wyboru kilka broni (w zależności od rangi) i na początku gry po wybraniu klasy wybiera jakąś broń (na początku słabą, potem lepsze).

Dobry pomysl zagral bym na takim serwerze . Moglbys tez dodac system osiegniec. 

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...