Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 4k zł

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Potrzebuję pomocy w sprawie nowego komputera. Oczywiście chodzi mi tylko i wyłącznie o nową skrzynkę. Zastanawiałem się co lepiej zrobić - złożyć komputer na jakiejś stronie czy może od razu kupić gotowca. Do wydania mam około 4000 tyś. złotych i najlepiej by było gdyby była opcja wzięcia na raty. Komputer służyłby mi głównie do nagrywania filmów z najnowszych tytułów gier jak i tych starszych. Podałem chyba najważniejsze informacje, które powinny Wam pomóc ;) Wszelkie pytania proszę zadawać a ja postaram się odpowiedzieź jak najszybciej.

Powodzenia i dziękuje z góry ! :)

Opublikowano

Masz z poprzedniego komputera dysk / nagrywarkę / zasilacz / RAM'y? Jeśli tak, to jakie? SATA? ATA? DDR2/3?

Dysk twardy, który ma 250gb, 4gb ram chyba DDR3. Ogólnie chciałbym kupić cały sprzęt bo 4gb ramu to jest nic na te gry które wychodzą ;) Ram jest podzielony chyba na 4 sztuki po 1gb.

@Edit

Tak przy okazji, na tych stronach techplanet oraz morele jest możliwość wzięcia na raty?

Opublikowano

tego na starą podstawkę mniej wydajnego po OC ?

W grze Battlefield 3, WoT i GTA SA? W Wiedźminie 3, Battlefield 4, Far Cry 4, Fallout 4 itd. to będzie podstawa.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...