Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Norton Internet Security, czy ESET Smart Security?

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co lepsze? 

Norton Internet Security, czy ESET Smart Security?

Proszę nie podawać innych propozycji, bo mam licencje na rok i jedno stanowisko tylko na te 2 programy.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

ESET moim zdaniem n1, bardzo dobra ochrona + praktycznie wcale nie ma fałszywych komunikatów .

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Ja mam ESET'a i od razu mówię, że nie spowalnia komputera i działa bez zarzutów :-)

Też mam ESET'a. Dobry program, nie spowalnia komputera. Nie miałem Nortona ale jak w szkole był na niektórych komputerach to tak ścinały, że ja jebie (cichy wiesz o co chodzi) :ninja:

Bardzo polecam #poleca #Dziobagg

3t6EGVz.png

Opublikowano

Eset i Norton mam wrażenie, że stoją na równi ze sobą. Od początku jakoś trzymam się nortona, nie narzekam specjalnie. Można łatwo i legalnie zdobyć wersję na 180dni, więc duży plus.

Opublikowano

Kozystam z eseta i bardzo dobrze sie sprawuje, nie wywala glupich ostrzerzen przed wirusami tylko wtedy gdy wylaczy sie " costam aplikacje nieporzadane " juz nie pamietam dokladnie.

Nie muli kompa i wykrywa co trzeba gdy jest zagrozenie, bardzo szybko reaguje na wirusy i nie pozwala nawet zapisac na dysku zawirusowanego pliku.

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...