Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Two Weapons Sets v17 & v27 by BombWork Studio

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Specjalista
Opublikowano

Bardzo ładne sety,zadziwia mnie fakt że pierw udostępniasz to na epvp a dopiero później na mpc :P

Dzięki za ładniutkie bronie,pozdrawiam,lajka zostawiam. ;)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Bardzo ładne sety,zadziwia mnie fakt że pierw udostępniasz to na epvp a dopiero później na mpc :P

Dzięki za ładniutkie bronie,pozdrawiam,lajka zostawiam. ;)

Udostępniłem to najpierw na epvp, ponieważ mpcforum było off.
Opublikowano

Zajebiste. Poberam. Oczywiscie znajdą miejsce w moim projekcie. Pozdrawiam

Untitled-_sharhqs.png

Time-TS3.PL [iNSOMNIA] Serwer już wystartował!

Zapraszam!

Opublikowano

Set dopasowany jak zawsze, planujesz zrobić coś w innym "stylu"? Bronie super. ;)

Opublikowano

Biały łuk i zielony miecz pod surę jest całkiem spoko.

PS. EmpireOfMetin Ci nie płacze, że udostępniłeś te sety? Z tego co pamiętam zapłacili Ci za nie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Na zdjeciu sa spoko, w grze koszmar nie dosc ze za bardzo sie swieca (nie wina ustawienia specular bo jest na 0 ) to miecz jest za maly + 2 reka jest za dluga i jak ci pisalem na gg to ty smiejesz sie z kogos kto pisal na fb pod twoimi broniami a internet smieje sie z ciebie:

vcIxacV.png

Czasem warto czytac wiadomosci.

P.S Nie chodzi ze to smieszne (bo jet) ale chodzi oto ze piszesz licencje ktora jest warta tyle co nic bo modele nie sa twoje i robisz ort w niej, popraw sobie i wrzuc do paczek poprawiona i zacznij sprawdzac gg jak ktos do ciebie pisze.

ban.gif

Opublikowano

Set dopasowany jak zawsze, planujesz zrobić coś w innym "stylu"? Bronie super. ;)

Nie wiem zobaczymy.

Biały łuk i zielony miecz pod surę jest całkiem spoko.

PS. EmpireOfMetin Ci nie płacze, że udostępniłeś te sety? Z tego co pamiętam zapłacili Ci za nie.

EOM chciał sprzedać ten set (v17 / zielony) dla tego go udostępniam.

Na zdjeciu sa spoko, w grze koszmar nie dosc ze za bardzo sie swieca (nie wina ustawienia specular bo jest na 0 ) to miecz jest za maly + 2 reka jest za dluga i jak ci pisalem na gg to ty smiejesz sie z kogos kto pisal na fb pod twoimi broniami a internet smieje sie z ciebie:

vcIxacV.png

Czasem warto czytac wiadomosci.

P.S Nie chodzi ze to smieszne (bo jet) ale chodzi oto ze piszesz licencje ktora jest warta tyle co nic bo modele nie sa twoje i robisz ort w niej, popraw sobie i wrzuc do paczek poprawiona i zacznij sprawdzac gg jak ktos do ciebie pisze.

I tu muszę Cie zdziwić, modele są tworzone prze ze mnie, więc licencja jest tu jak najbardziej przydatna, jeżeli uważasz że te bronie są zrobione tylko i wyłącznie na zasadzie "jakaś gra, o fajne -> import to 3d max -> export to gr2 to się mylisz.

A i przy okazji lubię rozbawiać ludzi :)

Opublikowano

Na zdjeciu sa spoko, w grze koszmar nie dosc ze za bardzo sie swieca (nie wina ustawienia specular bo jest na 0 )

Pobralem te pliki i od razu rzuca sie w oczy ,ze tekstura nie posiada kanalu alfa ,ktory to wlasnie odpowiada za prawidlowy polysk...

Oczywiscie dotyczy to tylko tekstury z setu v27 

b8rbsl.png

Opublikowano

N85Y0vv.png

Wypada to naprawić :)

Bronie mi się bardzo podobają, lecz ten błąd.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Pobralem te pliki i od razu rzuca sie w oczy ,ze tekstura nie posiada kanalu alfa ,ktory to wlasnie odpowiada za prawidlowy polysk...

Oczywiscie dotyczy to tylko tekstury z setu v27 

b8rbsl.png

Z każdą teksturą tak postępuje, aczkolwiek możliwe że zapomniałem, na ostatnią chwilę ją poprawiałem.

Opublikowano

N85Y0vv.png

Wypada to naprawić :)

Bronie mi się bardzo podobają, lecz ten błąd.

Ściągnij i zobacz, powinno byś już ok.

Poprawka wachlarza: 

https://mega.co.nz/#!IxR3hYrD!xvoUVmF5ZvzoG7sN6xdklFnRi_QAnQNQY1U3XD9E1T0

wyzywasz mnie od idiotów a wreszcie zrobiłeś to o czym ci z 5 razy powiedziałem :) LISENSE :D

Licence jest rzeczownikiem a License jest czasownikiem. :)

Opublikowano

Widze ze ostatnio coraz bardziej zabiera cie do roboty :) Oby tak dalej, bronie na 5 z + :)

do roboty czy do udostępniania xD i tak wolę pisać strony.

Opublikowano

Fajna ta twoja licencja... co miałeś z polskiego?

Ps.

Te twoje modele są nie tyle marne, a nie koniecznie twoje. Przerabianie innych broni to mainstream, zrób coś swojego od zera to będziesz mógł licencje z błędami dawać do paczki.

Opublikowano

Nie pisać tylko przerabiać skrypty grafikę zielska a to jest różnica.

Nie przerabiam skryptów zielska, przemysław nie ma takich funkcji w stronie jak ja.

Fajna ta twoja licencja... co miałeś z polskiego?

Ps.

Te twoje modele są nie tyle marne, a nie koniecznie twoje. Przerabianie innych broni to mainstream, zrób coś swojego od zera to będziesz mógł licencje z błędami dawać do paczki.

Znajdź lepszych informatorów, ponieważ te bronie nie są wyciągane z innej gry, tworzyłem je sam i pisałem to już up.

A z polaka miałem 2 xD

Opublikowano

Nie przerabiam skryptów zielska, przemysław nie ma takich funkcji w stronie jak ja.

Znajdź lepszych informatorów, ponieważ te bronie nie są wyciągane z innej gry, tworzyłem je sam i pisałem to już up.

A z polaka miałem 2 xD

Nie potrzebuje informatorów, wystarczą mi oczy.  Motyw tych broni widziałem już setki razy i nie koniecznie od Ciebie. ;-)

Opublikowano

Nie potrzebuje informatorów, wystarczą mi oczy.  Motyw tych broni widziałem już setki razy i nie koniecznie od Ciebie. ;-)

Jak znajdziesz gdzieś identyczne bronie to zgłoś się do mnie wtedy zwrócę ci honor, ale uprzedzam cie że to nie wykonalne.

Opublikowano

Jak znajdziesz gdzieś identyczne bronie to zgłoś się do mnie wtedy zwrócę ci honor, to nie wykonalne.

Widać, że czytać też Cie nie nauczyli w tej szkole, no cóż.

Motyw/Podobne/Na Podstawie... mówi Ci to coś?

Opublikowano

Widać, że czytać też Cie nie nauczyli w tej szkole, no cóż.

Motyw/Podobne/Na Podstawie... mówi Ci to coś?

Owszem, mówi mi to coś. :)

Opublikowano

nie polecam bombworka. mówił że ktoś z EmpireOfMetin chciał sprzedać te bronie a przecież one miały na sobie logo serwera to na chuj komuś bronie z logiem innego serwera w modelu?

Opublikowano

nie polecam bombworka. mówił że ktoś z EmpireOfMetin chciał sprzedać te bronie a przecież one miały na sobie logo serwera to na chuj komuś bronie z logiem innego serwera w modelu?

Edit****

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...