Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Antime2

raque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

| Reklama

|

| Reklama

|

| Reklama

|

| Reklama

|

| Reklama

|

| Reklama

|

| Reklama

|

| Reklama

\ /

90326058479632695296.png

Typ Serwera ; Hard

Max lvl; 99

Statystyki ;90

Wbijanie skili ; od m1 do g1 trzeba 10 ku a od g1 do p dropia kamienie duchowe z kazdych metkow od 50 lvl 

Exp , drop , yang x5 :)

Na serwerze jest duzo ciekawych questow jak i komnata smoka na koncu av2 na haslo 

Mapa od 70 poziomu ; 17186525196062228453.png  Wystepuje na niej Czerwony smok respi sie co okolo 2 godziny :) 

NA serwerze przed dt straznik oferuje nam ; 89222031754378216251.png50956938931333164502.png Za 15 szkatulek ripera bron na 75 lvl :) JEst tez pare dougmenow i jak wspomnialem ciekawych questow  teraz pare ss z serwera (handlarze i system ulepszen wszelkie sugestie prosze kierowac pod dyeskusja oficialna prezentacja pojawi sie w piatek lub sobote nasze forum ; forum.time4game.pl administracja serwera ; [Ha]RaQue

[GM]GruchexPl

[TGM]Krnfx

79628895138913791848.png

49062232961353339759.png

97407612215009101730.png

pozdrawiam i zachecam do zawitania przepraszam ze taka uboga ale multum roboty :) 

ss werfikacyjny :)

31899612823743101913.jpg

Opublikowano

Zapraszam nie długo start , prezentacja nie długo bedzie ładniejsza itp nie mamy czasu na takie coś , jutro juz powina sie ukazać wam nowa prezentacja , przewidywalny start w piątek/sobota . Pozdrawiam

[GM]GruchexPL  

supra-z4-motoraty-800x200.jpg

Nick: Patryczeek

Opublikowano

Przewiduję +/- 150 graczy na starcie, nic nowego, zlepka innych serwerów ( przynajmniej questy nie są autorskie ) Po co startujecie z hardem, skoro niebawem startuje lepszy hard? zróbcie medium i wystartujcie za ok. 2 tygodnie, dodajcie coś od siebie i można się pobawić.

Mimo to, życzę powodzenia lecz nie zagram.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ta mapa od 70 poziomu jest zbugowana, bo sam ją testowałem w pewnym miejscu jak najedziesz to wywala kanał lub postać, nie pamiętam zbytnio.

Opublikowano

To nie jest pelna prezentacja , pelna bedzie dzis albo jutro narazie tylko tyle ale jest duzo nowosci , ale tylko narazie tyle jest na tej prezce . Pozdrawiam [GM] GruchexPL

Przewiduję +/- 150 graczy na starcie, nic nowego, zlepka innych serwerów ( przynajmniej questy nie są autorskie ) Po co startujecie z hardem, skoro niebawem startuje lepszy hard? zróbcie medium i wystartujcie za ok. 2 tygodnie, dodajcie coś od siebie i można się pobawić.

Mimo to, życzę powodzenia lecz nie zagram.

A jaki lepszy hard , jest duzo nowosci wiec zapraszam zobaczyc ocenic i tyle . GruchexPL

dajcie adres ts3.

z chęcią wbije na hard.

podaj strone

start serwera

ts3 : ts-t4g.pl , stron nie bawem

Opublikowano

Zapraszam naprawde jest troche nowosci dougmeny i mam pytanie teraz do forumowicz dodac jeszcze jeden set zbroi i broni ? 

pozdrawiam

Opublikowano

Ani trochę sie nie postaraliście (mówie o prezentacji) ale powodzenia

bo to na szybko dziś albo jutro prezka rozbudowana ;) 

Opublikowano

Chętnie zawitam !

~~

Propozycja. Iż ta prezentacja jest bardzo uboga, chciałbym zostać waszym grafikiem. Oferuje bardzo miłą dla oka prezentację serwera :)

Chciałbym w zamian stanowiska GM. Jestem u was na TS. Reszta do dogadania ! :)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Jutro się ukaże nowa Prezentacja wykonana przez mojego przyjaciela (tj dzisiaj w godzinach południowych) Start najprawdopodobniej za tydzien tj 14.03.2014 . Zapraszamy na nasze forum. : Forum.Antime2.pl

Pozdrawiam [HA]JustHappy

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Co wy z tymi hardami ;)  to jak nasz zryty system oświaty  <_< czyli szkolimy przyszłych informatyków gdzie rynek pracy jest nimi zapchany a dziure mamy w medycynie  ;)

Mnie jakoś hardy się znudziły ale życze powodzenia i multum graczy :)

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Server średnio mi się podoba , prezentacja tragiczna ...

max 50-80 osób na start czyli padnie po tygodniu zapewne ...

NIE polecam .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie polecam ..

Czemu?

Jest to skład z asyria.pl...

Skad to wiem:?

Macie link do forum asyrii ? Wejdźcie :)

Forum.asyria.pl 

TEN SAM TEAM ( ZAPEWNE) 

CZYLI PADNIE ZNOWU

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...