Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tekstura i ikona modelu, wpis do item_proto client/mysql, wpis do item_list.

Dziękuje a powiesz mi jeszcze jedno jak będę chciał wyciągnąć z i innego klienta item to co mi jest potrzebne to samo co w kliencie czy już coś innego ;)

Opublikowano

Dziękuje a powiesz mi jeszcze jedno jak będę chciał wyciągnąć z i innego klienta item to co mi jest potrzebne to samo co w kliencie czy już coś innego ;)

Ludzie z wprawą potrafią zrobić item proto serwerowe. Jednak clienta powinno się wyciągnąć. Chociaz tez da się zrobic. Zalezy o jakim itemie mowa. Tekstury, ikony, modele. To chyba najważniejsze. :)

Untitled-_sharhqs.png

Time-TS3.PL [iNSOMNIA] Serwer już wystartował!

Zapraszam!

Opublikowano

Jak wyciągasz wpis z item_proto to w nim zawarte są informacje które pokazywane są w Cliencie  Jeśli chcesz nowy item Typu Biżuteria to potrzebujesz Ikonki + wpis item proto serv/cl i wpis item_ list jeśli broni to te same rzeczy w dodatku model i teksturę, a jeśli zbroję to wpis do root. żeby stworzyć nowy wpis item proto najlepiej posłużyć się generatorem Od Np JachuPL :)

Opublikowano

Jak wyciągasz wpis z item_proto to w nim zawarte są informacje które pokazywane są w Cliencie Jeśli chcesz nowy item Typu Biżuteria to potrzebujesz Ikonki + wpis item proto serv/cl i wpis item_ list jeśli broni to te same rzeczy w dodatku model i teksturę, a jeśli zbroję to wpis do root. żeby stworzyć nowy wpis item proto najlepiej posłużyć się generatorem Od Np JachuPL :)

A masz link do tego generatora

Przy okazji jakiś poradnik do tego programu by się przydał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...