Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze znaczkiem GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Otwórz program graficzny np. Photoshop i zrób obrazek w fomracie png z przeźroczystym tłem.

2. Zapisz go na pulpicie.

3. Otwórz w Paint.NET i zapisz do formatu .tga

3.5 jeżeli nie masz paint.net skorzystaj z conventera png to tga.

Obrazek bd działał :)

Opublikowano

On ma jpg lub png i dlatego jest tło, otwórz znaczek np w pancie -> zapisz jako o dopisz na koncu .tga

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

1. Otwórz program graficzny np. Photoshop i zrób obrazek w fomracie png z przeźroczystym tłem.

Po co korzystać z convertera skoro można włączyć aby rozszerzenia były widoczne i zmienić z jpg/png na .tga ? ;o

@Topic

Pobierz na nowo, wejdź w Mój Komputer >> Organizuj >> Opcje folderów i wyszukiwania >> Odznacz "Ukryj rozszerzenia znanych typów plików" i zmień png czy tam jpg na .tga ;)

DPFt2G3.png

Opublikowano

poszukaj jakiegoś obrazka bez tła, JPG,PNG zapisz. Otwórz programem PaintNET i zapisz jako TGA. Pamiętaj aby wielkośći były te sam co w oryginale, albo zmień wielkości w pliku.

Opublikowano

W photoshopie jest opcja zapisuje w tga, więc nie widze potrzeby konwersji.

Opublikowano

Wytnij znaczek w gimpie, a najlepiej jak chcesz to pobierz jakieś z internetu, ale tak jak mówię, wchodzisz w gimpa robisz tam 2x warstwę itd. i usuwasz tło. pzdr

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...