Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka liga

PainRikodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli miałem w s3 Gold 3 to jaką ligę może mi najwyżej przydzielić?

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Zależy ile wygrasz rankedów, a ile przegrasz. 

Jeśli byś wygrał przykładowo 7/10, a w s3 miałeś MMR takie jakie powinieneś mieć, to spokojnie Cie wrzuci do golda 4.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Najwyżej bronz 4 ale bym tu się jeszcze zastanowił ^.^

@@

A tak na serio to myślę że jak byś wygrał 10/10 to byś miał gold 1 może platyna 5, ale licz się też z tym że jak wygrasz 10/10 to możesz nawet do golda 4, albo gorzej trafić(mój kumpel po 9/10 s3(90 pare lp miał) gold 2 trafił do golda 5 więc...)

graphic.png

Opublikowano

EEEEEEEEEEEEEEE........................ CH*J WYGRAŁEM 4 PRZEGRAŁEM 6 Z CZEGO 2 GRAŁEM Z KOLESIEM Z PLATYNY 3, MMR W S3 MIAŁEM DOBRE I GOLD 3 WIĘC JAKIM KUR*A CUDEM JESTEM W SILVER 4? TO JEST QRWA NIEMOŻLIWE...

Opublikowano

EEEEEEEEEEEEEEE........................ CH*J WYGRAŁEM 4 PRZEGRAŁEM 6 Z CZEGO 2 GRAŁEM Z KOLESIEM Z PLATYNY 3, MMR W S3 MIAŁEM DOBRE I GOLD 3 WIĘC JAKIM KUR*A CUDEM JESTEM W SILVER 4? TO JEST QRWA NIEMOŻLIWE...

Platyna zaniżone MMR, Ty pewnie też. Przegrałeś więcej meczy, nie ma się co dziwić. Jeżeli zasługiwałeś na Golda to spokojnie się wybijesz.

Opublikowano

no sry ale z gold III do silver IV? coś tu jest nie tak... Jest chociaż możliwość że wrzuci 2 ligi do przodu po serii?

Opublikowano

Te Placementy w tym sezonie są troche pokićkane więc się nie dziw , jeżeli Ci zalezy na wyzszych ligach dobre i to wbijesz . Kwestia Czasu.

no sry ale z gold III do silver IV? coś tu jest nie tak... Jest chociaż możliwość że wrzuci 2 ligi do przodu po serii?

Tak .

Platyna zaniżone MMR, Ty pewnie też. Przegrałeś więcej meczy, nie ma się co dziwić. Jeżeli zasługiwałeś na Golda to spokojnie się wybijesz.

Dobrze Gadasz :D . Btw . Fajna Dupka xD.

Powiem Ci , jaki smak ma zdrada ,

Kłamstwo - otwórz drzwi , tam szatan .

Bagno - Wielu to odpowiada

Znaaam to - Nie tylko z Opowiadań !

Diox < 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...