Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Vip'a BoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ponieważ nie chcę mi się czekać na bola dla free userów to chciałbym sobie kupić vipa. Chcę się pobawić z bolem bo już wkurwiają mnie te noobki ;_; Jakie są opcje płatności i ile mi to wyjdzie?

Opublikowano

Tak szczerze, mam tego Vipa od dwóch dni, i taki sobie. To całe Prodiction mało co daje, skillshoty jak wchodzą, jak wchodzą. Plugin do syndry to lipa, 2 razy lepszy jest ten darmowy + SAC. Podobno skrypty pod Cassio są dobre, obczaje gdy ją kupie.

Opublikowano

30 zł na miesiąc paypal sms 

co miesiąc samo zgarnia kase? kupię sobie na próbę, 30 zł sms to nie dużo

@edit: mam jeszcze pytanie, czy bol wpływa na fps/ping?

Opublikowano

Tak szczerze, mam tego Vipa od dwóch dni, i taki sobie. To całe Prodiction mało co daje, skillshoty jak wchodzą, jak wchodzą. Plugin do syndry to lipa, 2 razy lepszy jest ten darmowy + SAC. Podobno skrypty pod Cassio są dobre, obczaje gdy ją kupie.

Beasty Syndra to lipa? Kasha na tym ugryzł D1 99 LP.

Opublikowano

besty syndra jest obecnie najlepszym skryptem DO POSTACI poza PŁATNYM DO CASIO. skryptem tym niszczysz każdego. trafia 95% Q, combo wykonuje w 0,1 sec.

nie daje sie zgankować

jungle steal <wystarczy ward na enmy blue>

obecnie mój ulubiony skrypt

rbd2t1.png

Opublikowano

Darmowy skrypt na Syndrę + SAC > To coś. Beasty Syndra nie za każdym razem odpala mi skille, do tego zjebane nakładanie stuna, w darmowym nakłada to tak, by Q też trafiło, a tu takiej opcji nie ma, lipka, pewnie tego a free nawet nie testowaliście a gadacie.

Opublikowano

Darmowy skrypt na Syndrę + SAC > To coś. Beasty Syndra nie za każdym razem odpala mi skille, do tego zjebane nakładanie stuna, w darmowym nakłada to tak, by Q też trafiło, a tu takiej opcji nie ma, lipka, pewnie tego a free nawet nie testowaliście a gadacie.

Którego free konkretnie? Jeśli Syndra Combo by Hunter to nasza dyskusja zakończyła się w tym momencie.

Opublikowano

To albo jesteś zbyt ułomny żeby trzymać spację albo coś źle wgrałeś. Stuny wchodzą z 20x lepiej niż na free wszytko pięknie trafia z prędkością Koreańczyka na fecie :3 Jeszcze dojebałeś z tym że free na q wali na typa przy stunie co jest kompletną nieprawdą. Gdybyś umiał czytać opcje skryptu to wiedział byś że w Beasty Syndra da się to ustawić :)

Opublikowano

Dobra spina, tylko że mi, gdy miałem BOL'a za free wchodziło 90% skillshotów, a win ratio miałem ponad 80% po 150 grach, więc chyba fail... Mam beasty syndra, ale nadal używam tego darmowego, bo jest po prostu lepszy. I nie wiem który to jest już nie pamiętam, w jednym temacie wkleiłem ten skrypt z 30 minut temu.

Opublikowano

Co do beasty syndra to też macie takie dropy fpsów jak napierdala skilami? mi w jakiś duzych tfach spada nawet do 40 z 130

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem free prediction > prodiction, ale ok..

Co do beasty syndra to też macie takie dropy fpsów jak napierdala skilami? mi w jakiś duzych tfach spada nawet do 40 z 130

Spróbuj włączyć Lag Free Circles, bynajmniej w 1.2 były.

Opublikowano

Zrobila tu sie jakas kurwa dyskusja a autor nie o tym pisal...

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

jeżeli nie jest to plugin przełącz spacje z sac na inny klawisz bo się gryzą. sam miałem ttaki problem ale pozniej było ok. teraz beastty syndra i 7 meczy 6win 15/2 średnie. tylko farma słaba ale to moja wina (180, na innych mam po 230)

rbd2t1.png

Opublikowano

Czy moglibyście odpowiedzieć na moje pytanie zamiast dyskutować jaki skrypt jest lepszy?

co miesiąc samo zgarnia kase? kupię sobie na próbę, 30 zł sms to nie dużo

Do tego mam pytanie na temat "Failed to download". Czy 24/2/2014 będzie pobierało normalnie?

Opublikowano

Czy moglibyście odpowiedzieć na moje pytanie zamiast dyskutować jaki skrypt jest lepszy?

Do tego mam pytanie na temat "Failed to download". Czy 24/2/2014 będzie pobierało normalnie?

nie po miesiącu po prostu BoL zostanie ci wyłączony i będziesz musiał opłacić go "na nowo"

a co do faileda - są różne przyczyny. raczej jest to problem serwera, więc po 24 to się nie zmieni. ja używam scrackwanej wersji BoLa i smiga jak rakieta :)

rbd2t1.png

Opublikowano

nie po miesiącu po prostu BoL zostanie ci wyłączony i będziesz musiał opłacić go "na nowo"

a co do faileda - są różne przyczyny. raczej jest to problem serwera, więc po 24 to się nie zmieni. ja używam scrackwanej wersji BoLa i smiga jak rakieta :)

To jest ten BoL?:

http://botoflegends.com/forum/topic/12564-bol-failed-to-download-fix/

Jeżeli tak to dzięki. Mam także pytanie do tego BoL'a. Czy update'uje się jak normalny bol?

Opublikowano

To jest ten BoL?:

http://botoflegends.com/forum/topic/12564-bol-failed-to-download-fix/
Jeżeli tak to dzięki. Mam także pytanie do tego BoL'a. Czy update'uje się jak normalny bol?
tak, to ten.

czy się updatuje? w zasadzie to nie wiem. w nim jest zmieniony tylko kod w jednym pliku, reszta jest bez zmian. wydaje mi się że będzie się updatować. ale może również wyskoczyć Wrong Version

ja tam osobiście mam 3 BoLe na kompie, 2 działają. jak ten będzie Wrong, odpalę 2 :)

hmm. jeśli masz jeszcze jakieś pytania to możesz pisać do mnie na gg, odpisze zdecydowanie szybciej

49387224

jednak skorzystaj z botoflegends.com/forum/topic/13567-failed-to-download-fix/?p=210389

ostatni link bo exe i dll nie działa :)

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...