Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot 10.35 Crack

Krayter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Nie ma się co rozpisywać, niżej link do downloadu bota. Wrzucam cały, bo miałem kilka wiadomości, żeby podrzucić cały folder ze scrackowanym. Dodaje skan do całego archiwum oraz samego injectora. 

Download

Cały folder, pobierasz i odpalasz (najlepiej jako admin)

http://egofiles.com/CExIylAWNcjhdORJ/XenoBot13.rar

Skan samego cracka

https://www.virustotal.com/pl/file/e2d4b8158875260402027f8683116103946313b99977b731dd096a349b8eb416/analysis/1392803523/

Skan archiwum

https://www.virustotal.com/pl/file/24ed59064fbb6bd9983124ff8cec8148ce05fab8c6f639569cd124e97d9ac161/analysis/1392804220/

Opublikowano

nie wiem dlaczego , ale wczoraj pobrałem crack'a do tego bota. Rano się zalogowałem na postać i wszystko wyczyszczone. 

Botowałem Knight'a pobrałem wpt ze strony. Czy w Skryptach , Waypointa'ch może być keylogger ?? | 400k poszło się j3bać. 

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

Jezeli sciagales skrypty w formacie zwyklym np. xml ,lua to nie ma takiej mozliwosci.

Co do tych skanow z virustotala one keyloggera prawdemowiąc nie wykrywają ;)

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Dlatego polecam windmc, działa pod każdą wersje + moderator windbota wrzucał = czyste.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Dlatego polecam windmc, działa pod każdą wersje + moderator windbota wrzucał = czyste.

Zauważ ze w tym temacie chodzi o cracka do xeno a nie MC :)

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Czyli skąd mam wziąć odpowiedniego cracka do xenobot'a?

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak to ustawić? ma ktoś jakieś skrypty by to expiło na rook na trollach i na spiderkach? nie umiem tego ustawić ;/

Opublikowano

Słuchajcie, ja polecam Wam pobierać nowego cracka do 10.36, gdyż nie jestem pewien, czy ten od Tibii 10.35 na najnowszej nie będzie w niektórych momentach gry crashował :/ Nie znam się na tym i to tylko moje skromne zdanie. Zrobiłem już pod najnowszą wersję wiec możecie śmiało pobierać :)

Opublikowano

Dobra kolego, a możesz mi podać jakieś skrypty na expienie? by to sam expił jestem zielony w tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...