Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free PSD - Renui Layout - BombWork Studio - Re Upload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzę bombka nie ma kasy z stron i reuploaduje swoje zbyteczne rzeczy aby zareklamowac swoje prace i zarobic? przykre...

AW. Osobiście mi się ta strona nie podoba wole skorzystać z usług zielska lub wrednej, chociaż co do twoich prac do skrypty bierzesz od zielska grafike jego też przerabiasz więc nie ma się czym zachwycać np strona mexilii przerobiłeś jego skrypty i grafike...

Opublikowano

Skanik wymagany mistrzu, 1h ;-)

Skan już się wysyła. ;)

widzę bombka nie ma kasy z stron i reuploaduje swoje zbyteczne rzeczy aby zareklamowac swoje prace i zarobic? przykre...

AW. Osobiście mi się ta strona nie podoba wole skorzystać z usług zielska lub wrednej, chociaż co do twoich prac do skrypty bierzesz od zielska grafike jego też przerabiasz więc nie ma się czym zachwycać np strona mexilii przerobiłeś jego skrypty i grafike...

A czyli pisząc samemu skrypty edytuje zielska ;)

Ok! ;)

no no strona ladna ale to nie link do niej tylko jakies bronie ;)

Link już poprawiłem ;)
Opublikowano

bo ta strona była już wczesniej na mpc.

Tak, była już wcześniej, a teraz dodałem jej reup, ponieważ dostawałem wiadomości na pw żeby zreuploadować.

Opublikowano

Fakt, nie jest to cud malina, ale ludziska: darmocha! Widziałam gotowce, które były dużo gorsze, więc na pewno komuś sie przyda ;-)

Ja bym tylko usunęła te "dymki" pod napisami. Nie widać przez nie fontów :P

PS. Polubiłam fb. rastrowa taka sobie, ale modele 3D miodzio :)

Opublikowano

Dzieki juz pobieram moze kiedys sie przyda zostawiam lajka.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Pomysł jakiś tam był, ale layout zrobiony na siłe bez zastanowienia i przemyślenia. Może brakło też umiejętności graficznych(?) :)

Tak przemysławie ^^ zgadza się ^^ 

Opublikowano

Pomysł jakiś tam był, ale layout zrobiony na siłe bez zastanowienia i przemyślenia. Może brakło też umiejętności graficznych(?) :)

Wiesz co ci powiem zielsko , szanowałem cię ale niestety skromnością nie grzeszysz :) uwierz mi ze bomb za rok będzie miał lepsze umiejętności niż ty ^^ przejadles się . Bomb'owi piszesz (brak um.) ostatnio naidowi wypierales ,ze robiles taka grafikę jak on 4lata temu , tym sposobem nie zachowujesz się jak profesjonalista (którym nie jesteś :|) nie chce cię urazić i myślę ,ze tego nie robię ale niw musisz reklamować swojej ksywy na czyimś temacie.

@AW jako ,ze strona za darmo naprawdę super :) lecz te chmurki mógłbyś ...

narazie

Opublikowano

To samo można powiedzieć o połowie twoich stron.

@Top

Layout ciekawy, może trochę za dużo flar.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...