Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za kamermoda

mcafee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim to trzeba być dysmózgiem żeby używać Kamera na 75lvl w dodatku z EQ...

Nawet dysmózg ma na tyle w bani, żeby pomyśleć zanim się coś takiego robi.

Tego bana bardzo słusznie Ci dali i mam nadzieje że jest to perm :)

Opublikowano

jak ja gralem ostatnio to kamera nie wykrywali a nie cheatowalem na maxa tylko zwykle pelerynki co 15sekund w v2

da sie jakos od tego odwolac?

Opublikowano

Hmm... spróbuj zmienić ip, zadzwoń do dostawcy, chyba, że masz zmienne ip.

Spróbuj wybłagać GM, ja ich kiedyś wybłagałem i po 3 miesiącach mnie odbanowali ;p

Opublikowano

Spróbuj wybłagać GM, ja ich kiedyś wybłagałem i po 3 miesiącach mnie odbanowali ;p 

moglbys napisac tu / na pw co im tam pisales sprobuje im tak wyslac ;d

Opublikowano

Nie pamiętam, co pisałem ale pisz tak :

Bardzo żałuję, to już się nie powtórzy itp. xD

Jak GM odpiszę, że nie masz szans to dalej błagaj bo oni tylko tak piszą ;p

A no i pisz że dużo kasy realnej na tą postać wyłożyłeś.

Opublikowano

Wzmianka o tym, że ładowałeś w postać dużo PLN i, że jak dostaniesz UB to dalej będziesz ładował SMy może im trochę rozluźnić serca.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Poproś Fubu o ub ;) On za baryłki zrobi wszystko.. Nawet okradnie Małysza :)

Nie no. Wybłagaj gmów może ;/ Innej opcji nie widać, dodaj im że chcesz sobie poexpić do 99 i wydasz trochę sm.

No nwm. Błagaj i błagaj, przeproś za zaistniałą sytuacje

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Jakim to trzeba być dysmózgiem żeby używać Kamera na 75lvl w dodatku z EQ...

Nawet dysmózg ma na tyle w bani, żeby pomyśleć zanim się coś takiego robi.

Tego bana bardzo słusznie Ci dali i mam nadzieje że jest to perm :)

Jeśli nie umiesz używać to nie włączasz proste. Na diumarze znam sporo osób które mają +90lv i latają na modzie, baa nawet ode mnie z gildi jedna 105 lata na tym.

Sam mam parę postaci +90 i latam, fakt dostałem kilka razy na 2 tyg za powiązania z botami, ale przerwa 2 tyg od metka a to ile zarobiłem na bociorach to nie ma porównania.

Jeśli grałeś na diumarze to przy odwołaniu dopisuj, że chcesz aby Oren odpisała da się z dziewczyną dogadać :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

niema żadnych bezpiecznych funkcji wystarczy że cię na nim wywali pojawi się log i od razu polecam eq przekładać na shopa czy za pomocą kolegi :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

niema żadnych bezpiecznych funkcji wystarczy że cię na nim wywali pojawi się log i od razu polecam eq przekładać na shopa czy za pomocą kolegi :).

Oczywiście, że to nie prawda. Teraz nawet jak ktoś zrobi Ci ss jak stoisz w ścianie bana nie otrzymasz.

GM musi złapać na gorącym uczynku aby mieć podstawy do zbanowania.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jezeli chcesz uchronic sie przed banem, zmien email i loguj sie na konto z jakiegis VPN-u zeby zmienial ci ip, codziennie z innego. Sciagnij metina jeszcze raz (czystego) i graj narazie na czysto. Kiedys probowalem cos z proxy internetowego ip zmieniac ale to tylko na przegladarki dziala chyba ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...