Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windbot HWID zmiana

mazda313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,
Jak może większość z was wie, za zarejestrowanie się na forum windbota dostajemy 14 dni użytkowania za free. Ja użyłem swoje dni i teraz gdy chce zrobić drugie konto, muszę mieć nowy HWID w windbocie. Próbowalem zmieniać przez HWID Changer v4, v4,1, oraz różnie programy do zmiany hardware id dysku, i nadal ten numer się mi nie zmienia w bocie, reinstalowałem bota, czyściłem rejestr, i nadal to samo. Wie ktoś jak można zmienić ten numer aby korzystać na "nowo" z bota?

Pozdrawiam

Opublikowano

Zapłaciłbym gdyby bot był dopracowany, a nie za wersje beta

Jaka wersja beta ? Bot jest w pełni przygotowany, już działa od kilku klientów, działa lepiej niż ibot ? Jeżeli wind w tej chwili jest beta to ibot czym ?

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Jaka wersja beta ? Bot jest w pełni przygotowany, już działa od kilku klientów, działa lepiej niż ibot ? Jeżeli wind w tej chwili jest beta to ibot czym ?

Ale po co porównujesz te dwa boty? Co w ogóle wniosłeś do tematu?

Opublikowano

spróbuj zrobić konto z innego komputera po prostu. xD

zbyt banalne, jedyny sposób to wymienienie podzespołu w komputerze który przypisuje HWID lub użycie chameleona 

http://www.organner.pl/p/chameleon

kosztuje 70 euro, więc proponuje kupić licencję

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...