Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama forum?

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Na początku chciałbym powiedzieć iż nie reklamuję żadnego forum, więc raczej nie powinienem dostać ostrzeżenia.Mam kilka pytań dotyczących reklamy forum

Czy forum na cba ma jakieś szanse na zdobycie wielu użytkowników?

Czy skrypt użyty na forum (mybb/IPB) ma wpływ na liczbę użytkowników?

Czy opyla się robić forum o grach?

Opublikowano

Skoro zadajesz takie pytania, to masz zero wiedzy na ten temat. Jaki związek cba.pl ma z popularnościa. chyba raczej tym czy ten hosting utrzyma ci ten skrypt. IPB jest płatny i tak forum o grach nie ma szansy na wybicie. I nie pytaj się jakie ma bo nikt ci nie da złotego pomysłu.

Opublikowano

MyBB to bardzo dobry darmowy skrypt. Ja mam na cba.pl małe forum 140 użytkowników kilkanaście/kilkadziesiąt dziennie.

Statystyki się powiększają.

129699016383.png

Opublikowano

Jakie ma znaczenie czy na cba.pl?Takie że moja strona jest nawet po wpisaniu nazwy forum na 1023293832837 stronie googli.Indeksowałem już kilka lat temu i i tak była na tej stronie.Zresztą jak koledze podałem adres to zaczął się śmiać i powiedział że cba darmowe i nikt na to nie wchodzi...

Opublikowano

Nie przesadzajcie. Jak znajdziesz jakąś nową popularną grę to jakaś szansa jest. Może Surwarium, które zaraz wyjdzie?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Poszukaj jakas nisze i tam probuj. Nikt ci tu nie da zlotego sposobu bo jakby taki byl samemu by sie zrobilo takie forum.

Opublikowano

Bez przesady, jak miała się pozycjonować skoro nic tam nie było. Zresztą cba.pl to hosting doucz się domene można podpiać typu .pl

Opublikowano

Forów o grach jest dziesiątki, mpc jest najpopularniejsze i najstabilniejsze, reszta zazwyczaj pada po krótkim czasie.

Opublikowano

Tak. Jeżeli typowy o grach to myśle , że się wybije za reklamą.

w 1000000000000000000000% odradzam Cba.pl na takie forum.

Do tego IPB jest płatne.

Polecam. Unixstrom.org ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zrob forum o wszystkim :). A i wyslij na pw adres strony.

For wielotematycznych w internecie już wystarczy. Forum o grach również jest bezsensownym pomysłem.

Jeżeli chcesz coś dobrego i zaistnieć na starcie to przede wszystkim zaopatrz się w dobry skrypt (IPBoard), ładny i przyjemy dla oka skin, oraz ludzi, którzy razem z Tobą będą tworzyć forum. Sam nic nie osiągniesz.

Hosting jest również ważny, aby wszystko dobrze i szybko chodziło. CBA i inne darmowe kompletnie nie nadają się pod fora. Ważna jest również własna domena .pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...