Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Targeting[Bol - Prioytet]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczace skryptów w Bol'u.
Przy Priorytetach i tartegtingu Wartość od 1-5 co oznacza ?
5 to pula najwyższa i bot skupia się na postaci do której przypisaliśmy 5 pkt czy .. numerki od 1-5 to Kolejność skupiania się naszego bota na chemiopnach.

Zapomnieliście, że wolno wam samym przecież wybierać
Swoją drogę, człowieku powiedz, w czym ja Ci pomogę
Myśl o sobie i od chorych szeptów ochroń swoją głowę
P****** przynależność, a jak chcesz się zamknąć w klatce
Daj się złapać i osądzić , zrozum, tak będzie łatwiej

Opublikowano

paczaj. to jest kolejnosc fokusu. czyli jest np. bol bedzie targetował na początku championa który ma nr.1 potem championa który ma 2 jezli sa te same wartosci to tego który jest najblizej. polecam na 5 ustawic suppa i tanka. reszta na 2 apc 1 a adc i jungler 2 chyba ze tank.

Opublikowano

Dzieki kolego , bardzo mi pomogles ;)
edit@ Ale powiem ci ze cos mi sie to nie sprawdza... pomimo ze amumu dalem 5 to i tak w Tf go pierwszy atakuje .. ;/
dat yasuon 4.9.9 -Fix uzywam.

Opublikowano

Bo to zależy jakie masz opcje ustawione. Możliwe że atakował go bo miał najmniej hp :P

Opublikowano

Ludzie którzy nie wiedzą a piszą powinni być warnowani. 5 to największa wartość i przeciwnik z 5 bedzie focusowany pierwszy ,4 drugi itd. czyli dokładnie na odwrót niż koledzy wyżej napisali.

Opublikowano

Ludzie którzy nie wiedzą a piszą powinni być warnowani. 5 to największa wartość i przeciwnik z 5 bedzie focusowany pierwszy ,4 drugi itd. czyli dokładnie na odwrót niż koledzy wyżej napisali.

Zapoznaj się z AllClass, a potem wypowiadaj. Koledzy wyżej mieli całkowitą rację.

Opublikowano

Zapoznaj się z AllClass, a potem wypowiadaj. Koledzy wyżej mieli całkowitą rację.

Skrypt o którym napisał autor tematu nie używa AllClass. Poza tym co mi z allclass wyjeżdzasz skoro od tego jest Target Selector, a on w niektórych skryptach w tym datYasuo działa na odwrót zresztą w SAC z pluginem Vayne też działa na odwrót.

Opublikowano

Skrypt o którym napisał autor tematu nie używa AllClass. Poza tym co mi z allclass wyjeżdzasz skoro od tegojest Target Selector.

Nawet menu, które używasz w skryptach jest z AllClass. AllClass to globalny lib, którego używa każdy skrypt (brak require nie oznacza, że go nie używa). Target Selector to jedna z klas AllClass.

@up: SAC sam ustawia priorytet na podstawie wcześniej zdefiniowanej tabeli, ADC > APC > Support > Bruiser > Tank

Opublikowano

Ostatnio miałem taką sytuacje w Dat Yasuno że w Targetingu wyłączyłem "X" amumu . Natomiast przy TF pierwszego mi atakował amumu. ;/ Nie wiem co jest nie tak ;/

@xAmigo

Bo to zależy jakie masz opcje ustawione. Możliwe że atakował go bo miał najmniej hp :P

Przy ustawieniach "Priorytet" atakuje(powinien) wedługo wartości które teoretycznie ustawiłem
Chyba że ustawiamy LowHPPriorytet.. tak myślę .. wtedy skupia się na low hp a następnie na priorytetach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...