Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Photoshop CC

SiwyTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie co sądzicie o photoshopie CC czy jest on lepszy od Photoshopa Cs 6? Prosiłbym o opinie osób, które miały/mają styczności z oboma wersjami. Z góry dziękuję za opinie :)

Opublikowano

Hmmm najważniejsze to chyba dodanie filtra Shake Reduction i możliwość dodania Camera Raw jako filter. Z tego co słyszałem poprawiono też Smart Sharpen. A z tego co sam wybadałem to można kopiować CSS warstwy i łączyć obiekty inteligentne. No i gdzieś na stronie Adobe widziałem że jest możliwe drukowanie 3D i że jakoś ulepszyli je ale już nie wnikałem bo mi to niepotrzebne.

Opublikowano

A którego byś bardziej użył Photoshopa cs 6 czy CC? Oraz kolejne pytanie czy jeśli w internecie krąży crack i np ktoś go użyje to czy jest to legalne czy raczej nie? i czy opłaca się kupić tą wersję dla uczniów/studentów za 20$ bodajże. oczywiście łap lajka na zachętę :)

Opublikowano

Zależy w czym się "bawisz". Jeżeli fotomanipulacja i temu podobne to zalecałbym zmienić, a jeżeli web design to w sumie dużo takie przejście na nowszy by nie dało.

Chociaż jak długo nie siedzisz w grafice to wielkiej różnicy ci to nie zrobi. Żeby się bawić takimi rzeczami trzeba mieć trochę doświadczenia.

Opublikowano

Zależy w czym się "bawisz". Jeżeli fotomanipulacja i temu podobne to zalecałbym zmienić, a jeżeli web design to w sumie dużo takie przejście na nowszy by nie dało.

Chociaż jak długo nie siedzisz w grafice to wielkiej różnicy ci to nie zrobi. Żeby się bawić takimi rzeczami trzeba mieć trochę doświadczenia.

Hmm ja to bardziej fotomanipulacje i prezentacje od jakiegoś czasu do serwerów metina :D no ale ominąłeś jedno pytanie z tym crackiem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...