Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie BF4 czy Arma 2

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ,zastanawiam się pomiędzy BF4 ,a Armą 2 żeby grać w DayZ (tak wiem ,że jest już Standalone). BF4 mi się bardzo podobra ,ale jest problem, bo w bf4 grałbym sam ,a w dayz z klanem w 7 bodajże. Dlatego się zastanawiam nad tymi 2 tytułami.

BF4 pójdzie mi na niskośrednich (beta w 35 fpsach chodziło)

A Arma będzie gdzieś na średnich ,może wysokich.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jeśli chcesz się dowiedzieć, czy pójdzie Ci gra, napisz tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1058732-inne-czy-pojdzie-mi-battlefield-4-sprawdz-tutaj/

Beta była słabiej zoptymalizowana, więc nie ma co się opierać na tamtych wynikach.

Co do wyboru gry, zależy rzeczywiście co kto lubi. Jeżeli masz dobrych kupli, z którymi możesz pograć w DayZ to kup tamtą grę. Liczy się zgranie w grupie.

Ja kupiłbym BF4, ale to zapewne przez to, że moi koledzy również w to grają.

Opublikowano

@up

Może i masz rację. BF4 tak mi się podoba ,że to mi się nie mieści w głowie i chyba właśnie batka kupię,ale mam jeszcze pytanie.

Ile jest broni bez dodatku. Jakbyś mógł/mogli napisać mi listę broni ,byłbym wdzięczny.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Co to są za bronie ? Po odpowiedzi temat do zamknięcia.

• ACE 53 SV
  • SCAR-H SV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...