Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Poszukuję clientMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej cześć helllo Poszukuję Client Mastera Na Serwer Hamachi .Nie chce aby był to jakiś Pro client master tylko zwykły przeciętny które umie dodać podstatowe rzeczy a mianowicię Bossy/Zbroje/Bronie tylko te nic więcej nie wymagam

Oczekuje :

Dodanie Nowych Rzeczy takich Jak Bronie/zbroje/Moby

Oferuję :

Ranga GA w grze

Ranga na Forum

Kontakt : PW !

Nie chce pro client mastera bo chce tylko aby były zrobione podstawowe rzeczy i dlatego szukam na hamachi potem może dedyk ! A i jeszcze co ja robię ja jestem Technikiem / Hosterem

Opublikowano

Hej cześć helllo Poszukuję Client Mastera Na Serwer Hamachi .Nie chce aby był to jakiś Pro client master tylko zwykły przeciętny które umie dodać podstatowe rzeczy a mianowicię Bossy/Zbroje/Bronie tylko te nic więcej nie wymagam

Oczekuje :

Dodanie Nowych Rzeczy takich Jak Bronie/zbroje/Moby

Oferuję :

Ranga GA w grze

Ranga na Forum

Nie chce pro client mastera bo chce tylko aby były zrobione podstawowe rzeczy i dlatego szukam na hamachi potem może dedyk ! A i jeszcze co ja robię ja jestem Technikiem / Hosterem

Dodaj informacje kontaktowe masz czas do 15.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...