Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brazzersi Since 2013

Sir_Jumbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klan Brazzersi Poszukuje graczy !!!

Wymogi:

- wiek 17+ (są wyjątki)

- k/d 1.2 (jak lepiej grasz niż pokazuje to twoje k/d nie przejmuj się PISZ!)

- znajomość map

- kultura i duża miarka humoru

Oferujemy:

- częste granie klanówek

- poczucie humoru

- milą atmosfera

- pomoc w grze i nie tylko

- własny team speak 3

- treningi clanowe

- ESL/Cup'y

Kontakt:

- w grze Perfect1994/-W-O-J-T-I-

- Forum (tutaj)

W podaniu prosimy o podanie wieku, k/d, staż w skillu oraz pare słówek od siebie!

Opublikowano

oj wojti... szukac ludzi do klanu gdzie 50% to dzieciaki nie umiejace grac i czekajace na free haxa, kolejne 45% to nieumiejacy grac, 5% to moze ogary

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Siemka mam na imię Pawel w skilla gram jakieś 4 mies . Kd 1.46 mogło być większe, lecz gram 4fun ;-) poziom bodajże 45. Lat 17.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

wiedzialem że klan fałszywy sporo osób sie odpala.

Widac po tym jak siedzą na forum cziterskim.

@up nie mają skilla bo cały mecz zabija jeden koleś z snajpy i za każdym razem hedy.

Opublikowano

To w takim razie lipa... wolałbym raczej spodziewać się czegoś więcej po klanie, który wchodzi na MPC żeby zdobyć nowych rekrutów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W tym klanie tak naprawdę jest jedna jedyna osoba która potrafi grać w skilla nie jest to Polak a anglik bodajże -N3V3R F0RG3T- czy coś takiego. Reszta gra bardzo przeciętnie , niektórzy się odpalają. Mają podobny sposób na klanówkach jak ten klan pierwszy w rankingu. A więc grają bardzo słabo bo takich mają w klanie ja przegrywają np.0:7 wychodzi jeden najsłabszy od razu wchodzi inny gracz odpalony który kosi z automatu wszystkich.

Tak naprawdę trudno jest znaleźć dobry Polski klan bo albo gra kilku pro graczy ale nie potrafią się zgrać w czasie i nie grają cw, albo są to odpaleńcy lub też grające dzieci przechodząc mutacje i drzące ryja do mikrofonu.

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...