Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza Strona Yitian2

Kacperqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dodaje wam pierwszy szablon strony glównej Yitian2 strona jest w pełni działająca i oskryptowana niestety nie mam jak pokazac wam ss gdyż nie mam pod co podłaczyć strony więc jeśli ktoś by mógł zapodać ss będę wdzięczny 

yitian1.JPG

Download:

http://www8.zippyshare.com/v/80945003/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/0bf9a616c36dde52e1935cd22ded8994532f9205b760f1b971b79815e81cbd99/analysis/1390336149/

Niebawem dodam jeszcze jedna strone Yitiana która była pomiedzy ta a obecna :) A jak pan memos dalej bedzie mi mówił per Tognar to dodam Zielona Strone której yitian jeszcze nie wykorzystal :)

Opublikowano

db db. nie bajeruj tylko daj ss tej stronki i jeszcze jedno małe pytanko... Ona jest kompletna ? :D

No kompletna a poważnie Ci mówie nie mam gdzie tego podpiąć przecież tam tez nie podałem ss tylko link do strony yitiana :D

Opublikowano

Tognarku zapomniales dodac ze ta strona ma kilka dziur.

Żałosny człecze ;)

Pzdr.

Ty masz coś z głowa :) ale niech Ci bedzie :)

Memosie :) zaraz powiesz ze to nie ty ale po pierwsze :

- Zonniego nie ma
- Topka jest losowa
- Serwer już nie jest od dawna pod IS
- Od kiedy serwer jest pod moimi skrzydłami nikt nie wyłapał bana za "darmo".

Pozdrawiam.

to chyba twoja wypowiedz ?

I to w tym temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1034628-yitian2-dedyk-medium/#entry8675789

Więc się nie wypowiadaj :)

Niebawem dodam jeszcze jedna strone Yitiana która była pomiedzy ta a obecna :) A jak pan memos dalej bedzie mi mówił per Tognar to dodam Zielona Strone której yitian jeszcze nie wykorzystal :)

Opublikowano

Tylko nie wiem dlaczego tak dlugo się ładuje każda podstrona itp.

Oj tez nie wiem ale dzieki za ss :)

Opublikowano

- Zonniego nie ma
- Topka jest losowa

Pozdrawiam.

Za ten post to Like otrzymasz. :D

Wszystkie zdania Memosia to bujda..

Opublikowano

Elgancka stronka, like leci ! :P

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

- Zonniego nie ma
- Topka jest losowa

Pozdrawiam.

Nie pal głupa, odziwo na tym koncie jest twoje ip, a nie moje -.-.

W sumie to ty jestes najwiekszym kretaczem yt2. To nie ja wyciagnalem ponad pol miliona zl na nie szczesciu graczy.

I jeszcze takie polki odstawiac.

Zazdrosc dupe zżera co nie ;3 ?

Opublikowano

Nie pal głupa, odziwo na tym koncie jest twoje ip, a nie moje -.-.

W sumie to ty jestes najwiekszym kretaczem yt2. To nie ja wyciagnalem ponad pol miliona zl na nie szczesciu graczy.

I jeszcze takie polki odstawiac.

Zazdrosc dupe zżera co nie ;3 ?

Oj Memos Memos :) Przecież to ty kupiłes od zonniego serwer z lipna umową która widziałem i ip mowimy ? ty jestes smieszny :) "serwer nie jest pod is" kilka tygodniu po kupieniu serwera dodałes nowy ulepszacz bo jak sie to mówi " hajs sie musi zgadzać" :) Powiedziałem Ci że za ta per " tognar" udostepnie zieloną strone której nie zdarzyłes wykorzystać ale teraz to zrobie więcej :) Udeostepnie baze yitiana z maja 2013 :)

Opublikowano

Oj Memos Memos :) Przecież to ty kupiłes od zonniego serwer z lipna umową która widziałem i ip mowimy ? ty jestes smieszny :) "serwer nie jest pod is" kilka tygodniu po kupieniu serwera dodałes nowy ulepszacz bo jak sie to mówi " hajs sie musi zgadzać" :) Powiedziałem Ci że za ta per " tognar" udostepnie zieloną strone której nie zdarzyłes wykorzystać ale teraz to zrobie więcej :) Udeostepnie baze yitiana z maja 2013 :)

Na per trzeba sobie zasłużyc ;).

Jak jesteś taki obeznany w prawie to idź lepiej do radcy prawnego i dowiedz się czy akurat bazę możesz udostępnić :).

Opublikowano

Jak jesteś taki obeznany w prawie to idź lepiej do radcy prawnego i dowiedz się czy akurat bazę możesz udostępnić :).

Jak ty byś był obeznany to byś wiedział co podpisujesz :)

Dobra koniec rozmowa z tobą ma taki sens jak pisanie palcem po kartce :)

Opublikowano

a ja ci napisze że ma prawo udostępnić wszystko co jest związane z metin2 dla czego

1. całe pliki są nie legalne wiec jakim hu.jem ty sobie przywłaszczasz coś co do ciebie nie należny tylko do ymira

2. ymir się nie pluje ale ty będziesz się pluł o ich mysql no zajebiście wytocz proces dla ymira za to ze masz ich pliki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ja ci napisze że ma prawo udostępnić wszystko co jest związane z metin2 dla czego

1. całe pliki są nie legalne wiec jakim hu.jem ty sobie przywłaszczasz coś co do ciebie nie należny tylko do ymira

2. ymir się nie pluje ale ty będziesz się pluł o ich mysql no zajebiście wytocz proces dla ymira za to ze masz ich pliki

1. Aha.

2. Ymira sql o.O ? Szok :D

Co do strony, kiepska grafika.

Opublikowano

NensoN, dnia 24 Sty 2014 - 20:08, napisał:

1. Aha. 2. Ymira sql [] ? Szok [] Co do strony, kiepska grafika. 

jaki i pliki taki i bazy czyli tabele są ymiroskie bo co sam zrobiłeś

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...