Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Karta graficzna

Husanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zamierzam zakupic karte graficzna MSI Gt 610 2 GB .

I teraz moje pytanie. Czy pogram sobie na niej w nowsze gry typu bf4 gta v itp? Nie musza to byc jakies super ultra detale.

Moj sprzet to:

Intel core 2 duo 2.8 ghz

2 gb ram

Karte zamierzam ta kupic.

Jezeli nie to jaka karta?

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No tak . Ale jutro jade kupic karte. Moj budzet to 200 zl. Nie wymagam jakies geforce tytan tylko wystarcza mi male detale. Dodam rowniez ze przy takim samym sprzecie, karta geforce 6800 256mb w far cry 3 gralo mi sie przyjemnie przy 40-60 fps na niskich i rozdzialce 1024 :) dla mnie to sa warunki komcortowe. Lecz ta karta mi sie zepsula wiec....

Pozdrawiam.

Opublikowano

No tak . Ale jutro jade kupic karte. Moj budzet to 200 zl. Nie wymagam jakies geforce tytan tylko wystarcza mi male detale. Dodam rowniez ze przy takim samym sprzecie, karta geforce 6800 256mb w far cry 3 gralo mi sie przyjemnie przy 40-60 fps na niskich i rozdzialce 1024 :) dla mnie to sa warunki komcortowe. Lecz ta karta mi sie zepsula wiec....

Do tego sprzętu nie kupowałbym nic ponad GT 9800.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Pomylilem sie. Karta to msi gf gt 610. Nie wiem czy to cos zmienia. Dodam ze jade do sklepu proline.pl w gliwicach. Zadawalajaca karta to przynajmiej 1 gb pamieci oraz 64/128bit. Pasmo to PCIe 16x

Pozdrawiam.

Opublikowano

Co wy tam pierdolicie :D kupilem owa karte i ja polecam :) tak jak mowilem rozdzialka 1280 minimalne . Niektore opcje wysokie - far cry 3 stale 50 fps. League of legends maksymalne 1280 70 fps. Co wy tu gadacie? Polecam bo jest tania i sobra przynajmniej dla mnie. Temat do zamkniecia.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...