Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] FR F2

koksu129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka chciałbym dowiedzieć się coś o tej broni.Jak ona się spisuję czy jest w dobra :D ? jak ona się spisuje do porównania innych np tpg pro czy l9a1 aw i innych... Damage ma 100 więc każdy pada na strzał ? jak z rozrzutem i jak wygląda celownik trochę szukałem ale nie mogłem znaleść można screena ewentualnie ? Czy jest dobra do biegania czy campiena bo słyszałem jakieś już opinie ale chce się upewnić prosił bym żeby odpowiedział mi osoby które miały te broń przynajmniej parę dni

Opublikowano

ta snajperka jest mało popularna.

osobiście miałem ją w ręku z 2 3 razy na dość długi czas.

szczerze ? nie polecam jej lepiej kupić jakąś dobra polecaną SR itp, niż to ;).

Opublikowano

Miałem okazję nią zagrać kilka razy. Moim zdaniem nie jest zbyt dobra. Jedyny plus to jej wielkość magazynka bo aż 9 pocisków. Już JNG-90 by było lepsze.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

to chyba sobie odpuszcze no moze uda mi sie ja chociaz raz podniesc to wtedy zdecyduje.... a jaka jest najlepsza snajperka wedlug was za nx i gp?

Opublikowano

to chyba sobie odpuszcze no moze uda mi sie ja chociaz raz podniesc to wtedy zdecyduje.... a jaka jest najlepsza snajperka wedlug was za nx i gp?

Za GP - TPG-1, a za nx TPG-Pro.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja mam FR F2 na 2 kontach na permach.

Jak za tą cenę snajpa fajna, czasami się zdarzy że gościu na bardzo daleką odległość stankuje.

Jest szybka, ma 10 naboi. Fajnie się gra.

Ale i tak KNT-308 najlepsze ;)

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...