Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pewien problem więc w szkole mam pewnych znajomych którzy czasami mi dokuczają mam 14 lat i jestem strasznie wrażliwy trwa to od 4,5 lat więc troche już to trwa 14 lutego zaczynaja mi się ferie i jade z rodzicami na 4 dni w super miejsce i już nie moge się doczekać i tu moje pytanie ja w szkole ledwo wytrzumuje jak wytrzymac do 14 lutego pomóżcie błagam was nie jestem żadnym trollem mówie całkowicie serio.

Opublikowano

Zajmij się czymś. Zacznij grać cokolwiek... Znajdź sobie zajęcie które cię pochłonie. Co prawda ja takich problemów nie miałem ale miałem inne i mimo, że przez ostatnie 4 lata byłem człowiekiem bez przyjaciół i życia to mi to pomogło gdy poczujesz się na siłach po prostu wracasz do świata realnego i znajdujesz sobie inne zajęcie. Może to być nawet coś tak prostego jak bieganie czy ćwiczenie czegoś ;)

Opublikowano

Normalnie, tak jak wytrzymales 4 lata.

Radziłbym Ci się im w końcu postawić.

Ps. Po feriach dalej będzie szkoła, więc będziesz musiał to wytrzymywać przez kolejne kilka lat.

Opublikowano

Jeśli się nie postawisz to przez kolejne 5 lat ( do konca szkoly) będziesz miał to samo. Postaw na swoim i tyle, nie musisz sie bić po prostu powiedz "nie" ;)

Opublikowano

Postaw się. ;) Też tak miałem w podstawówce. Mam straszliwie ch**owe nazwisko i mnie wyzywali. W gimnazjum to olałem i przestali a jak mówią tak to mówię zamknij dupę albo w pysk. ;) Wyzywają mnie teraz inaczej ale mi to już całkowicie nie przeszkadza. Albo olewaj to po prostu, lub zmień szkołę jak będzie gorzej.

Opublikowano

Ta i pewnie mu po ryju wystrzelają jak mi :<

Top: idź do pani, ja tak zrobiłem

Opublikowano

Zapłać jakiemuś żulowi żeby im nogi połamał i zgwałcił analnie :D

lub przyjeb jednemu liścia z całej siły żeby reklamował Heya'e

a tamci jak zobaczą to Ci odpuszczą :)

lub się wkurwią i tak Ci wpierdolą że wylondujesz na chirurgii plastycznej :)

Opublikowano

Zamiast grać to trenuj jakąś sztuke walki / siłka (ale masz 14lat to odpada) i który pierwszy ci coś powie to w morde i jak dostanie to przestanie:)

Ile masz wzrostu?

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

@UP Daj w ryj.. odezwały się dzieci z gimnazjum.. Idz do pedagoga porozmawiaj on na pewno coś na to poradzi, oczywiście nie mów z imienia i nazwiska, tylko powiedz ze ktoś tam.

Opublikowano

@UP Daj w ryj.. odezwały się dzieci z gimnazjum.. Idz do pedagoga porozmawiaj on na pewno coś na to poradzi, oczywiście nie mów z imienia i nazwiska, tylko powiedz ze ktoś tam.

:) :) :)

Ty serio myślisz, że pedagog pomoże?

To jest gimnazjum, jak nie dasz w ryj to debile nie odpuszczą :)

Opublikowano

Ja to bym ich sprzedał na policji , albo poszedł do pani .. nie ma sensu się samemu bić bo wyskoczy ci takich skurwieli 5 lub 8 i sobie nie poradzisz.. , a będziesz miał problemy ze zdrowiem.. jak ci nos połamią ..

:):):)

Ty serio myślisz, że pedagog pomoże?
To jest gimnazjum, jak nie dasz w ryj to debile nie odpuszczą :)

Ja włączyłem sobie speed hacka to mnie nie mogli dogonić więc dałem sobie rade .. tobie też radze coś ściągnąć może aimbota? lub idź do pani

..

Opublikowano

Wyjeb im w ryj i po sprawie.

nie kurwa , nie wyjebie im bo mam dobre serce ! ZA NARNIE!!! skurwysyny !

..

Opublikowano

Ci, którzy każą mu iść do dyrektora albo poskarżyć się rodzicom, nie wiedzą co mówią.Pseudo - inteligenci wychowani na kulturze UE.I nie, nie jestem wyznawcą Korwina "Krula".Od zarania dziejów było tak, że kto umiał dać w mordę ten miał spokój, więc zamiast użalać się na forum o grach, zapisz się na jakąś sztukę walki, może być to Karate, Judo, cokolwiek, co doda Ci pewności siebie i nauczy obrony i w razie potrzeby ataku.Zrób coś z sobą, jak jesteś chudy, to przygotuj sobie diętę na przytycie i tak się odżywiaj, uwierz w siebie, poproś o wsparcie przyjaciół a i skoro juz przy tym jestem, to co to kurwa za znajomi, którzy się z Ciebie wyśmiewają? Zmień towarzystwo.Jak Ci nie będą dawać spokoju, to po nauce karate czy coś, lekko ich poturbuj, to powinny zrozumieć, że z Tobą nie ma żartów.

Opublikowano

Ci którzy piszą idź do dyrektorek/pedagogów/nauczycieli nie wiedzo co to gimnazjum... Gówno zrobią najwyżej coś powiedzą uczniom, a potem go będą wyzywać od kapusi, "szuterów" kabli i konfidentów. ;)

Opublikowano

Kup mi FIFE 14 i załatw transport w tę i spowrotem

pojedziemy tam, wytłumaczymy kilka spraw i nawet słowem się do Ciebie nie odezwą a nawet przeproszą na kolanach

korzystając z okazji jeden z nich zrobi mi laske i po sprawie :)

jaby coś to ja z Dolnośląska

Opublikowano

A jakby postąpił zwyczajny normalny człowiek? Kluczowy moment to początek, jak byś się postawił na początku to by Ci dali spokoj bo nikt nie lubi codziennie się meczyć z człowiekiem który łatwo skóry nie odda. Ale jak sie dajesz to co, korzystają. Najwyższa pora chwycić kij albo zacisnąc piesci i sprobować się obronić.

Opublikowano

A jakby postąpił zwyczajny normalny człowiek? Kluczowy moment to początek, jak byś się postawił na początku to by Ci dali spokoj bo nikt nie lubi codziennie się meczyć z człowiekiem który łatwo skóry nie odda. Ale jak sie dajesz to co, korzystają. Najwyższa pora chwycić kij albo zacisnąc piesci i sprobować się obronić.

albo naostrzyć maczete i zabawić się w Herkulesa

a za tydzień usłysze w Wiadomościach w TV że w szkołe xx doszło do tragedii, 14 latek porąbał kolegów z klasy maczetą :) chyba bym jebnął przed telewizorem

Opublikowano

Łatwo powiedzieć "postaw się im" a czy wy byście radę dali? Napewno masz jakiś kolegów którzy by ci pomogli swoim towarzystwem chociażby, Nawet 3 mikrusów wygląda groźniej od jednego.

trollem mi tu śmierdzi...

Opublikowano

Jak nie dasz w ryj to debile nie odpuszczą

PS. Ja miałem taki sam problem. Kilka osób mnie wyzywało. Aż w końcu nie wytrzymałem, chwyciłem jednego z nich i mocno je... w pysk.

Gnojki od razu się szacunku nauczyły. I od tamtej chwili mam spokój:>

Opublikowano

Po szkole obrzuć ich jajkami w kominiarce. Albo wyjeb im gonga

Najlepiej jak będziesz się od nich trzymał z daleka.

graphic.png

Opublikowano

Jak wracasz ze szkoły odpalaj od razu lola graj do 2-3 w nocy kładź się spać jak cię rodzice obudza to powiedz że nie masz siły wstać poleżysz jeszcze godzinkę jak wyjdą do pracy odpal lola graj tak do 1 h przed ich przyjściem i połóż się spać jak cię obudzą to powiedz że nie masz siły wstać na kolacje i rób dalej tak jak pisałem na początku, tylko bez szkoły po prostu nie idź graj w lola.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...