Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Farma

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy od wielu czynników, od wielkości pola, traktorów, rolników których w tym czasie zatrudniasz i oczywiście od nawilżenia gleby.

Jak jesteś silver/brąz to powinno być ok :p, i tak ta farma będzie wyższa niż innych.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

w zwykłych rozgrywkach (nie rankingowych) to może być bo przez głupote graczy możesz nafeedować się na nich ale już w rankingowych nie grają tacy którzy lecą na pałe więc lepiej sobie zarobić zabijając więcej mobków niż graczy. myśle że w takim czasie spokojnie można wyciągnąć ponad 160-170

Opublikowano

Wszyscy tak gadają, że dobrze w 20 minucie mieć 180 farmy, a oglądając twitche, np. Diamonda lub ocelote którzy są w challengerze to w 15 minucie mają po 100 farmy. (Nie chodzi mi o np. Diamonda bo on gra w jungli, ale Ocelote 20 minuta 105 farmy.)

Ja osobiście w early, do 10 minuty mam 70-80 farmy, potem mi się wszystko psuje.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Czy 130 farmy w 20 minucie to wystarczajaco dobrze ?

Masz w 30 minucie gry ORIANNĄ 200 farmy tylko o_O , a pouczasz innych - okeeeej ;)

Dociągnij do 150 minionków i będzie lepiej; praktyka czyni mistrza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...