Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skillowanie na summonie

Boystar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiego bota używacie do skillowaniu na monku na światach PvP? Mam Xenobota i on nie działa, pisałem na forum xenobota i nie możliwości trenowania z monkiem tym botem. A więc z jakiego bota najlepiej korzystać do trenowania?

Opublikowano

Jakiego bota używacie do skillowaniu na monku na światach PvP? Mam Xenobota i on nie działa, pisałem na forum xenobota i nie możliwości trenowania z monkiem tym botem. A więc z jakiego bota najlepiej korzystać do trenowania?

Xenobota polecam, jaki masz problem z nim opisz go, ale postaram się pomóc.

Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie

Opublikowano

no jak wpisuje w targeting monk to nie atakuje go :/ co zrobić by atakował?

Opublikowano

zainstalować innego bota którego ogarniesz polecam Ibota lub TA

On się pyta co zrobić żeby atakował mu summon monk'a w XENO BOCIE, a nie żeby pobrał innego bot'a.

@Topic

Wydaje mi się, że powinno działać jeżeli wpiszesz samo 'monk', ale jeżeli nie działa to pokombinuj z summon monk itp. Jutro sprawdzę u siebie czy będzie u mnie działać.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...