Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fundsy - chamstwo

Comed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Zakupiłem sobie dzisiaj fundsy [ koło 13 / 14 ] za 80 zł i zauważyłem, że jest teraz promocja właśnie na te fundsy. I teraz moje pytanie, czy istnieje możliwość dostania tych dodatkowych fundsów jeżeli napisałbym do supportu?

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Nie. To byłoby nie czyste zagranie.Tutaj dam ci przykład: Ktoś kupił fundsy za 80zł 2 dni przed, ale dzisiaj pojawiła się promocja i chce napisac do suportu. To jest okej? Nie. Przecież to było by nienormalne ktoś kupił fundsy tydzień temu i dzisiaj jest promocja to on chce te promocyjne lul.

Opublikowano

Człowieku, 2 dni a 3/4 godziny od promocji to jednak jest różnica... Poza tym takie promocje powinni dawać od samego rana a nie w godzinach popołudniowych, bezsens.

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Hmm według mnie możesz spróbować napisać.

Nie zaszkodzi, a może pomoże :x

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nic nie dostaniesz. EA to najpazerniejsze studio w całym świecie. Nawet nie pisz, bo wyjdziesz na idiote. To, jak EA ustala promocje, to ich sprawa i twoja wina, że nie poczekales. Ale pisz, może EA ci da te 1/5 extra funds.

Opublikowano

Już sobie darowałem te fundsy. Napisałem do supportu po polsku to mnie wysłali do oficjalnej strony EA...

45a1e9d714fa5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...