Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]AIm Bot Mta 1.3.4

ProstoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MTA ma dobre systemy "anty-cheat", wątpię abyś znalazł, bo praktycznie czegoś takiego nie ma.

Poszukaj na rosyjskich stronach, ale do tego musisz znać dobrze ten język. ;)

Opublikowano

Nie ma nic takiego.

Ja gram w MTA już 2 lata i ani jednego hacka nie mialem zainstalowanego / nie używałem go.

Tak, jak TheQuarK mówi, to poszukaj na Rosyjskich stronach - tego faktu.

bez gif

Opublikowano

Nie ma nic takiego.

Ja gram w MTA już 2 lata i ani jednego hacka nie mialem zainstalowanego / nie używałem go.

Tak, jak TheQuarK mówi, to poszukaj na Rosyjskich stronach - tego faktu.

Oj są czity do MTA. Zdziwił byś się jakie dobre. Wiesz jaki Antycheat taki sam cheat ;d

Opublikowano

W MTA bardzo trudno znaleźć "dziury" w systemie anty cheats, dlatego czegoś takiego nie ma. Gram w MTA tylko ile kolega wyżej i nie potrzebuję takich rzeczy, dlatego ty też dasz rade ;)
Pozdrawiam

Opublikowano

@up

Oj zdziwił byś sie ile jest cheat'ów... Ile razy gram sobie normalnie na serwie wbija jakiś rusek/turek i zaraz AIM... Wszystkim head nawet bez celowania. Tak samo na jednym z serwerów DD. Wbija Rusek/Turek i nagle jeździ... nad wodą. Prawdopodobnie ten cheat to taki który niezależnie gdzie jedziesz i po jakim poziomnie on zgodnie z twoim poziomem i ruchem tworzy pod tobą jezdnie. Później jeszcze dachował siedział dogóry nogami jakieś 2 minuty bez zapalania i nagle coś jak flip... jest na kołach

@temat

Poszukaj na rosyjskich stronach. Tam znajdziesz na 90%

hbn5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...