Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman Healer

obryl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie otóż jak zbudować dobrego do PvP szamana Healera. Postać ma być jedynie do PvP. Z eq problemu nie będzie. Jakie wybrać staty. I która skilla 1??

Opublikowano

Jako pierwszy myśle, że Leczenie potem zrób Rzut Błyskawicą następnie Przywołanie Błyskawicy no i oczywiście jako czwarty skill Zwinność ( daje dużo % na zmniejszenie kolejnych czarów i jesteś szybszy co daje Ci większą kontrole nad przeciwnikiem w walce na dystans :) ) Burzowy szpon robimy jako piąty skill i to na tyle :> Polecam wbić 70 lvl kupić esktazy zrobić 2 takie wachlarze z kd : woj,szaman,powtórka i sura,ninja,powtórka , w zbroji najlepiej mieć 20% szybkości zaklęć i jesteś niezniszczalny ponieważ masz leczenie co 1-2s nie pamiętam już jak to jest :) Myśle, że choć troszkę Ci pomogłem przepraszam że tak krótko i zwięźle ale dopiero co się przebudziłem hah :P

Oczywiście to jest tylko i wyłącznie moja budowa szamana healer i każdy może mieć inne zdanie więc proszę nie krytykować :)

Opublikowano

Nawiązując do pytania, to skoro mówisz, że z eq problemu nie będzie to maxuj int i zręczność, reszta w wita. Zależy czy postać będzie expiona, czy sam będziesz wbijał level, na 70 masz 4xM: leczenie, zwinkę, przywołanie i rzut.

@zły dział

5v19hx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...