Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mjollnir.eu [Easy/medium]

lazarus.1988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generator:

gpmt2nazwa-Mjollnir.eu.png

gpmt2-Procesor.png
2Ghz
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
4GB
gpmt2-Lacze.png
100Mbit

gpmt2-Strona%20Glowna.png

http://mjollnir.eu

gpmt2-Rejestracja.png

http://mjollnir.eu/index.php?page=account&subpage=register

gpmt2-Item%20Shop.png

http://mjollnir.eu/index.php?page=shop

gpmt2-Client.png

http://mjollnir.eu/index.php?page=download

gpmt2-Latka.png

http://mjollnir.eu/index.php?page=download

gpmt2-Skan%20Latki.png

https://www.virustotal.com/pl/file/2ffe916e0f20b176e208d1e1bde1d3d5501e64646cb00066382a5dbece3c140c/analysis/1388270244/

gpmt2-Na%20Start.png
w Prezentacji
gpmt2-Handlarze.png
w Prezentacji
gpmt2-Bony.png
w Prezentacji
gpmt2-Ulepszacze.png
w Prezentacji
gpmt2-Exp.png
w Prezentacji
gpmt2-Drop.png
w Prezentacji
gpmt2-Yang.png

w Prezentacji

gpmt2-Administracja.png
[GM]Lazarus

gpmt2-Od%20autora.png
w Prezentacji

prezentacja_part_01.png
prezentacja_na_start.png
prezentacja_part_02.png
prezentacja_part_03.png
prezentacja_part_04.png
prezentacja_part_05.png
prezentacja_part_06.png
prezentacja_tip_01.png
prezentacja_part_07.png
prezentacja_part_08.png
prezentacja_part_09.png
prezentacja_part_10.png
prezentacja_part_11.png
prezentacja_part_12.png
prezentacja_part_13.png
prezentacja_part_14.png
prezentacja_part_15.png
prezentacja_summary.png

Wszystko, co chcieliście, żeby było podniesione, podniosłem. Czekam na Was i miłej zabawy.

To takie przypomnienie, że istniejemy...

ss1.jpg

ss2.jpg

arijh2.jpg

Opublikowano

35 zmianek co 3 minuty przy takich bonach nie ciekawie/zbrojki ostatnie takie sobie mozna zastapic kostiumami to nie bedzie widac tego obrzydzenia/poza tym co tu jest takiego co ma przyciagnac graczy bo jeszcze sie zastanawiam exp wydaje sie stosunkowo maly jak na 185 lvl

5sc6.jpg

Opublikowano

W sumie fajny pomysl tak sobie co jakis czas polosowac + taki ze nie przelosuje duzych srednich :D

#

Szkoda ze juz max lvl wbite

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

35 zmianek co 3 minuty przy takich bonach nie ciekawie/zbrojki ostatnie takie sobie mozna zastapic kostiumami to nie bedzie widac tego obrzydzenia/poza tym co tu jest takiego co ma przyciagnac graczy bo jeszcze sie zastanawiam exp wydaje sie stosunkowo maly jak na 185 lvl

Jak Ci nie pasuje, to graj dalej na hamachi.

Serwer jest zrobiony tak, żeby szybko sie nie znudził i uwierz mi, jest co robić.

Opublikowano

Jak Ci nie pasuje, to graj dalej na hamachi.

Serwer jest zrobiony tak, żeby szybko sie nie znudził i uwierz mi, jest co robić.

nie rozumiem skad te sttwierdzenie idz na hamachi ze czym niby to uargumentujesz wyrwazilem swoja opinie i tak sie pewnie serwer nie wybije

5sc6.jpg

Opublikowano

Nie chodzi o to by się wybił. Nie potrzebny mi duży rozgłos. Balder się wkurza bo to co obecnie powstaje zakrawa na serwery hamachi. Ja też jestem tego zdania. jeśli serwer ma długo stać to musi być co na nim robić. Nie kręcą mnie serwery gdzie w 3 dni można wbić max lv a za postacią biegaja zbugowane piksele (pety) które dają 10% na krytyka... Już lepiej zrobić coś co wymaga cierpliwości i przestrzennego myślenia. ale ja tam się nie znam. Ja mam taka koncepcję serwera. inni mają inna. jestem na tyle dojrzały i dorosły by się z tym pogodzić. jak bedzie grać tak około 30 max 100 os. to micro zupełnie wystarczy. Nie potrzebuje by oceniano mnie wg ilości graczy. Weźcie sobie taka senthie... gra tam coraz mniej bo afery i nudy. ja jestem sam i ogarniam wszystko i ci co grają są zadowoleni problemem jest reklama. Może to strasznie w prezce wygląda ale jak to mówią Strach ma wielkie oczy. żory za orty ale na tel jestem

arijh2.jpg

Opublikowano

mam takie pytanie, przekleil by ktos link do downloadu klienta ale z innego hosta? bo cat mi nie dziala, mam niestety zagraniczne IP i strona wymaga ode mnie konta pramium a nie za bardzo mi sie widzi kupowac premium na jede ndownload :/

Opublikowano

Graczy online 0 no super. Zwyklak,nic nie przyciąga.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Graczy online 0 no super. Zwyklak,nic nie przyciąga.

4 graczy online ...

Jakie lvl jak na te raty.

Nie polecam.

Jak Umiecie ocenić coś tylko po okładce to w ogóle się nie odzywajcie rozpieszczone bachory.

Serwer jest na prawdę bardzo dobry i dopracowany, rozrywka zapewniona od 1Lv do 185Lv.

Jak chcecie grać na serwerach gdzie nic się nie robi, tylko ładnie wygląda przez te Skajboksy to Wasza sprawa.

Chłopina sam się napracował nad tym projektem i za to należy się odrobina szacunku. Wy jak widać nie macie

go w cale. Ja w Imieniu Lazarusa z góry dziękuję tym co grają i nie przeraża ich to, że jest już kilka osób z Max Lv.

I co z tego, że parę osób ma max lvl? CO? Zaciskasz zęby i jazda! A jak nie to spadówa, takich jak Wy na serwerze

nie potrzebujemy. I może to lepiej, że mało osób gra, bo lepiej, żeby grało 10 - 15 osób po kilka godz / dzień niż

hordy bezmózgiej gimbazy, dla której zbugowane pety, bugujące się questy, które dają skille od razu na P, oraz licznik

online jest szczytem marzeń i wyznacznikiem, że serwer jest ok albo nie ok. Za wolno się expi? Hahahaha! Banda niedojebów.

W takim wypadku, jak jest za wolno z expem, to bierze się PD od handlarki, bierze ślub, prosi o przyjęcie do gildii, zbiera się

pomocników do expa i te początkowe 267% można pięknie podbić. Dla tych co nie umieją czytać:

Małżeństwo: +10%

Członek gildii: +10%

Lider Gildii: 15%

PD: +200%

full PT: +100%

KS lidera: +30%

I teraz prosta matma półgłówki:

267% + 10% + 10% + 15% + 200% + 100% + 30% = 632% expa.

I teraz obrazowo zamienimy to na kulki expa, żeby było to relatywnie wiarygodne posłużę się przykładem postaci 60Lv.

Przyjmijmy, że na czysto za jednego moba z lochu pająków v2 dostajemy ok. 0.28% expa (na kulce) i zbierzemy te wszystkie

dodatki za expa to za zabicie moba dostaniemy ~1.77% całego expa i teraz te 1.77% pomnóż przez ilość mobów przypadających na

komnate (załóżmy że jest ich 35) to daje 61.93% całego expa, no ale jak wolicie marudzić i narzekać to...

PM268KissMyAss.jpg

Opublikowano

Martwią mnie te zmianki.. 35 zmianek co 3 minuty to trochę mało... Zwykle 35 zmianek idzie w mniej niż 30 sekund.. średnie 40% będę robił cały dzień ;x...

@Edit poza tym inny host clienta by się przydał.. Sciągać go przez 2h nie zamierzam ( net 30mb/s, normalnie clienty ściągają się w 5-10 min..)

Zbieram like ;x

Opublikowano

w downloadzie jest typowy downloader klienta... Czy tutaj są sami debile mający problem z czytaniem ze zrozumieniem?

w downloadzie jest typowy downloader klienta... Czy tutaj są sami debile mający problem z czytaniem ze zrozumieniem?

arijh2.jpg

Opublikowano

Jedynym debilem który nie potrafi czytać ze zrozumieniem jesteś Ty... Wchodzę na stronę -> download -> i tutaj mam zaktualizowany, nowy lepszy client.. No to ten też pobieram :)..

Po 2h pobierania i wbiciu jakiegoś tam lvl oświadczam że na servie wieje nudą.. 30 zmianek co 3 minuty to jest jakaś porażka, praktycznie nie ma ludzi co oznacza brak handlu, większość ludzi z małymi lvl to są po prostu osoby które wbiły już ten 150-185 i robią dropy. Exp jest strasznie mały chociaż byłem w pt ( 2 osoby to 12% więcej.. ), jestem w gildii ( 10% ) i mam pd który dostaje się na start.. Po paru minutach zauważyłem pierwsze bugi ( co prawda nie są one wyśmienite, ale gdyby stworzyć pare kont, pare postaci to można było by coś zarobić :P ). Wszystko jest strasznie drogie, a kasy leci strasznie mało.. ( do 30 lvl miałem mniej niż 50kk - 25 dodań to 25kk, 1x 5b to 1kk, 1 kk za 30 zmianek, a co to jest? Więc by zrobić sobie bony by gdzieś poexpić trzeba wydać znacznie więcej niż się zarobi, a przecież to easy.. ) co do bonów i easy to jeszcze fakt że są chyba 3 czy 4 wartości bonów, a to easy/medium ( często na medium są bony max.. ), kd kosztuje chyba 20kk.. kd jest + 3 -.-..

Server zbytnio nie przemyślany, mógł by być fajny gdyby jakaś administracja chciała go zmienić..

Zbieram like ;x

Opublikowano

@Deklu wyżej, założyć pare kont i postaci? Toż to serwer gdzie liczy się współpraca, a serwer już po pierwszej prezentacji był poprawiany

wg waszych zaleceń, no i co kutafonie? -> http://www.mpcforum.pl/topic/1060705-mjollnireu-dedyk-medium/

I proszę Lazara nie obrażać, bo on serwer robi sam, a nie w piątkę jak 99% Gimbusów, którzy myślą, że postawić serwer

na gotowcu i myślą, że są pro elolo.

Da się wbić lvl? Da się.

Happy new year kurwy

edit: Wy po prostu nie dojrzeliście by z nami grać... Idźcie grać na inne gówno takie jak aline2, senthie etc...

Opublikowano

@Deklu wyżej, założyć pare kont i postaci? Toż to serwer gdzie liczy się współpraca, a serwer już po pierwszej prezentacji był poprawiany

wg waszych zaleceń, no i co kutafonie? -> http://www.mpcforum.pl/topic/1060705-mjollnireu-dedyk-medium/

I proszę Lazara nie obrażać, bo on serwer robi sam, a nie w piątkę jak 99% Gimbusów, którzy myślą, że postawić serwer

Da się wbić lvl? Da się.

Happy new year kurwy

edit: Wy po prostu nie dojrzeliście by z nami grać... Idźcie grać na inne gówno takie jak aline2, senthie etc...

Człowieku weź się ogarnij i zaparz sobie melisy, widać kto tu jest gimbusem, takimi zwrotami to możesz mówić do swoich starszych nie do mnie.. Idąc do gimbazy poproś by nauczyli Cię czytać, bo widać nawet tego nie potrafisz. Napisałem że można zakładać x postaci i x kont by wykorzystać fajny bug, nic więcej. Gdyby server był taki zajebisty to więcej osób by grało, a tak? max 30 osób więc nie mówi mi szczylu że zostały robione według naszych zleceń.. Pisały tam ze 3-4 osoby z czym połowa tematu to spam co jest na servie.. Widać ty nie dojrzałeś by zagrać w inne servery, poza tym kto określa dojrzałość człowieka po jakiejś grze? Myślę że nigdy nawet laski nie widziałeś na oczy więc leczysz kompleksy obrażaniem innych, takie jest moje zdanie.

Co do servera to tak jak pisałem.. Mało osób, ogólnie straszna nuda.. Nawet buffa nie można podexpić bo gdy to robie w wbiłem 30 lvl, a buff ma 20 ( wbije z 5 lvl, a buffowi wpadną ze 2.. ). Może server jest fajny od 100 lvl.. Tylko że jakoś nie mam ochoty wbić nawet tego 100, a chyba nie o to chodzi.. Server easy/medium, a konia trzeba robić samemu, bony mają kilka wartości, wszystko strasznie drogie i wolny exp.. to bardziej hard/medium.. Fajny pomysł na server, ale słabe wykonanie.

Zbieram like ;x

Opublikowano

Człowieku weź się ogarnij i zaparz sobie melisy, widać kto tu jest gimbusem, takimi zwrotami to możesz mówić do swoich starszych nie do mnie.. Idąc do gimbazy poproś by nauczyli Cię czytać, bo widać nawet tego nie potrafisz. Napisałem że można zakładać x postaci i x kont by wykorzystać fajny bug, nic więcej. Gdyby server był taki zajebisty to więcej osób by grało, a tak? max 30 osób więc nie mówi mi szczylu że zostały robione według naszych zleceń.. Pisały tam ze 3-4 osoby z czym połowa tematu to spam co jest na servie.. Widać ty nie dojrzałeś by zagrać w inne servery, poza tym kto określa dojrzałość człowieka po jakiejś grze? Myślę że nigdy nawet laski nie widziałeś na oczy więc leczysz kompleksy obrażaniem innych, takie jest moje zdanie.

Co do servera to tak jak pisałem.. Mało osób, ogólnie straszna nuda.. Nawet buffa nie można podexpić bo gdy to robie w wbiłem 30 lvl, a buff ma 20 ( wbije z 5 lvl, a buffowi wpadną ze 2.. ). Może server jest fajny od 100 lvl.. Tylko że jakoś nie mam ochoty wbić nawet tego 100, a chyba nie o to chodzi.. Server easy/medium, a konia trzeba robić samemu, bony mają kilka wartości, wszystko strasznie drogie i wolny exp.. to bardziej hard/medium.. Fajny pomysł na server, ale słabe wykonanie.

Synek, ja szkołę mam już skończoną od ponad 5 lat, nie ma co robić???

Człowieku, tu jest ponad 40 misji + 26 losowych z misji z Ksiąg, drogo? Dupa, nie jest drogo, jest tanio.

Wystarczy wziąć się do roboty jak Ja, posiedzieć trochę na forum serwerowym poczytać popytać, a nie narzekać.

Nawet słaba kobitka, która gra archerką była w stanie wbić max lvl, mało tego, założyła super gildię i piękną ziemię

rozbudowała bez słowa narzekań, że za drogo, lub za wolno się expi. Gramy razem, razem się trzymamy i mamy z tego

2 najważniejsze rzeczy, bardzo dobry serwer z bardzo miłym Twórcą i zaciśnięte więzy przyjaźni spędzając pół nocy na

konferencjach na skype. A wy czym możecie się pochwalić na tych waszych pro serwerach?

- Zerżniętymi żywcem z epvp petami, wierzchowcami?

- Tymi samymi mapami, które kropka w kropke powtarzają się na każdym powstającym serwerze?

- Tym, że co serwer to na każdej mapie znajdzie się debil, który utrudnia grę?

Ok, jak wolicie się babrać w szambie, to wasza sprawa.

Edit, piszesz, że taki hard medium?? Hah, nie bądź śmieszny, my, co gramy od początku namawiamy

Lazara na obniżenie dropa i expa, bo za łatwo jest.

Opublikowano

Po Twojej ostatniej wypowiedzi nie było widać że masz ponad 20 lat więc.. Poza tym nie synek :)

Misji? Podaj to, dropnij tamto, zabij tego ..?

Uwierz mi że mam znacznie więcej rzeczy do roboty niż siedzenie i pytanie na forum.. Gra ma być relaksem..

Od kiedy kobiety są słabe? ;x Szczególnie w grach..

Petów to ten server nie ma.. ale wierzchowce? Nie są zerżnięte z epvp? :> Poza tym fajniej wygląda jak jakiś mały pupil łazi za postacią ^^

Mapy chyba też macie z pla ( czyli takie same jak na innych serverach ) więc?..

Fakt, tutaj nie ma tych debili bo nie ma ludzi :)...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Zagram, tylko kurwa fajnie by było jak być dał clienta na normalny hosting bo już 1,5h ściagam po 100 kb/s z CatShare. -,-

Dzieki kurwa ;))

a jak pozniej chcialem sciagnac z tego downloadera twojego to nie moge bo musze czekac 5h na ściaganie z Catshare. pozdro 600

Opublikowano

Kto jak kto, ale Ty lazarus takie gówno tu prezentujesz? Zawiodłem się...

Serwer nudny... Moją uwagę przykuły jedynie bonusy na start, a poza tym lipa :)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Da się wbić lvl? Da się.

Happy new year kurwy

Synek, ja szkołę mam już skończoną od ponad 5 lat, nie ma co robić???

Człowieku, tu jest ponad 40 misji + 26 losowych z misji z Ksiąg, drogo? Dupa, nie jest drogo, jest tanio.

Wystarczy wziąć się do roboty jak Ja, posiedzieć trochę na forum serwerowym poczytać popytać, a nie narzekać.

Nawet słaba kobitka, która gra archerką była w stanie wbić max lvl, mało tego, założyła super gildię i piękną ziemię

rozbudowała bez słowa narzekań, że za drogo, lub za wolno się expi. Gramy razem, razem się trzymamy i mamy z tego

2 najważniejsze rzeczy, bardzo dobry serwer z bardzo miłym Twórcą i zaciśnięte więzy przyjaźni spędzając pół nocy na

konferencjach na skype. A wy czym możecie się pochwalić na tych waszych pro serwerach?

- Zerżniętymi żywcem z epvp petami, wierzchowcami?

- Tymi samymi mapami, które kropka w kropke powtarzają się na każdym powstającym serwerze?

- Tym, że co serwer to na każdej mapie znajdzie się debil, który utrudnia grę?

Ok, jak wolicie się babrać w szambie, to wasza sprawa.

Edit, piszesz, że taki hard medium?? Hah, nie bądź śmieszny, my, co gramy od początku namawiamy

Lazara na obniżenie dropa i expa, bo za łatwo jest.

Jak czytam takie wypowiedzi to przepraszam ale jestem za wprowadzeniem aborcji, ty masz człowieku skończoną szkołę pięć lat temu? chyba podstawówkę bo kulturą wypowiedzi to gimbaza jedziesz na kilometr. Moja trzynastoletnia córka potrafi się zachować bo wyniosła z domu kulturę i ogładę, a nie chamstwo.

server a wejdę jak się sciągnie i zobacze może dam edit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...