Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ekipa do grania.

Lukines

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Grałem dawno temu jeszcze za starego DO miałem fe i wszystko. Chciałbym teraz pograć w DO tylko który serwer PL1,PL2,PL3? Jest jakaś ogarnięta ekipa z TS i dobrą atmosferą? . Nie liczę na datki z podatku bardziej chodzi mi o popykanie z kimś bo samemu trochę nudno.

Jeżeli macie jakiś fajny klanik z dobrym online i TS na któym ktoś jest ;D To byłbym bardzo wdzieczny za wzięcie mnie pod swoje skrzydła prawdopodobnie będe musiał nauczyć się od nowa gry.

P.S Admin zapomniałem napisać [Pytanie] w nazwie postu. I nie mogę tego edytować teraz sorkiii .

csgolist.gq  // Darmowe 7.3$ na betowanie! 

Opublikowano

na pl1 jest sporo ludzi a co za tym idzie sporo dobrych klanów również na pl2 , choćby P-A czy S-A albo CHS

Opublikowano

Gram na PL2 narazie tylko lenovek , 3 flaxy , cpu na slot , ładownie i coś jeszcze. 6 napędów 7900 . i 2 Bo2

Znalazlem jakiś klan ale na TS nikogo niema . Jeśli trzeba to mogę zmienić firme obecnie VRU .

Grałem kiedyś w NFoP i 13 . To było bardzo dawno temu . Może macie namiary na takich graczy jak :

-KijCiwOko

-Andryś

-Baśka(grała w BTU) potem była modem na czacie . Mam do niej gg ale nie wiem czy aktualne.

-Kapryś (NFoP)

-Andi (też NFoP)

-Asterix

-Darko

-Fox_Lazar

-Goliath Kill

Opublikowano

Powiem ci tak ja gram na PL1 ale tutaj nie dzieje sie to co kiedys , ze kazdy bil goscia z obcej firmy i nie bylo ukladania sie z obcymi a teraz np. MMO bije kubiki z EIC albo ktos wola kogos z wrogiej firmy by wyczyscil mu kubiki zeby mogl sam pobic itp . Na pilke kiedys latalo po 100 osob a teraz przylatuje 5-6 wrobli i kazdego scinaja ;/ Slyszalem ze na PL3 jest nadal jeszcze ten stary klimat nawalanki itp ;dd ale nie iwme ile w tym prawdy bo nigdy tam nie gralem. Co do klanu to jezeli bys gral na PL1 i wbil 16poziom oraz stara FE no to ogarnabym ci miejsce w klanie nie zbyt mocnym ale za to aktywnym i bardzo zgranym :)

Opublikowano

Wiesz na PL1 iryski podobno ponad 100KK++++ chodzą ;D nie wiem jak dlugo bez klanu musiałbym bić ;D Jeżeli nie ogarne nic na PL2 to będe sie zastanawiał na PL1 i PL3 . Tak jak powiedziałeś brakuje mi tego klimatu ;D 100 osób na TS i jedziemy ;D . Czegoś takiego szukam.

Opublikowano

A mniej wiecej ile ludzi gra na serwerach? Jeżeli jest jakaś piłka? Jest z kim pograć?

Opublikowano

Ja gram na pl2 mmo, jestem w akademii jednego z lepszych klanów, niestety komunikacja to teraz nie najlepsza... Byłem na tsie eic i mmo to max 20 osób było... Co do pvp to tylko na pallce jest spokojnie, ale nie zawsze... Wszędzie indziej masz 100% pvp. Na ilość graczy też nie narzekam :)

irka wygrasz za ok 50kk o dobrej porze :) więc polecam Ci ten serwer :)

­Keelah se'lai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...