Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aktualizacją

Vienio92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś właśnie zaktualizowałem cs go 2 GB aktualizacja mówie wkońcu sobie znów pogram Wchodze najpierw na boty all wszystko chodzi póżniej szukam jakiegoś polskiego serwera klikam połącz i wywala mnie do tego momontu W dodatku mam takowy komunikat :

xugv.jpg

Pytani9e gdzie mam sie zarejestrować .... I o co chodzi

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zrestartuj Steama, sprawdź spójność plików lokalnych.

Dałem spójność plików niby znalazło jakieś nieprawidłowości pobrało 4 MB ale po wejściu do cs nadal nie mogę wbić na żaden serwer pisze taki sam komunikat jak na screnie wyżej Jak mam zarejestrować grę jak dostałem ją jako prezent ? zalogowałem się na steam na stronie głównej i pisze mi przy cs go Prezent/Klucz tymczasowy To co musze mieć inny klucz żeby pograć ??

help

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Klucz tymczasowy = na jakiś określony czas. Powinieneś mieć gdzieś napisane na ile. W ogóle jakoś mało opcji masz w menu, tak jakby to był fest obrobiony global. Nie widzę innego sposobu jak przeinstalowanie globala. Wejdź w steam/steamapps/common i usuń folder cs:go, potem zainstaluj przez biblioteka -> gry -> ppm na cs:go -> zainstaluj

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Klucz tymczasowy = na jakiś określony czas. Powinieneś mieć gdzieś napisane na ile. W ogóle jakoś mało opcji masz w menu, tak jakby to był fest obrobiony global. Nie widzę innego sposobu jak przeinstalowanie globala. Wejdź w steam/steamapps/common i usuń folder cs:go, potem zainstaluj przez biblioteka -> gry -> ppm na cs:go -> zainstaluj

Nigdzie nie pisze ile trwa ten klucz tymczasowy .... Spróbuje pobrać od nowa cs

Do zamkniecia

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Bibloteka/ prawym na CS GO /Właściwosci / Aktualizacje ( zawsze aktualizuj)

Opublikowano

Tak mam od początku gdy sciągnełem cs

Zobacz jak wygląda normalny cs:go, a jak twój:

vnjp7q.jpg

Porównaj mój, a twój z pierwszego twojego postu. Coś masz nie tak z tym globusem, a jeśli pisze, że jest wszystko okej z aktualizacją, tzn że jakiś klucz dziwny dostałeś czy cuś.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...