Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Chcecie launcher?

TeehNet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcecie launcher z wszystkimi funcjami zyczu ale: trzeba sie logować do launchera własnymi kontami na teehe.net co daje takie konto:

Zbiera achievmenty i pozwala podglądać profile innych i ich osiągnięcia.

Czatować z innymi.

Zmieniać skin w mc.

Publikować osiągnięcia na facebooku.

Oczywiście design będzie w stylu metro i wykonane autorsko.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Coś na zasadzie launcher'a by zyczu tak? Jak tak to ja dziękuję, nie potrzebuję kolejnego keylogger'a...

Zyczu nie ma keyloggera... Jeśli polskipingwin go poleca no to pozdro :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Zyczu nie ma keyloggera... Jeśli polskipingwin go poleca no to pozdro :)

Wyślij mi filmik w którym Stu polecał MinecraftZyczu!

Bo ja sobie nie przypominam, jednak czekam bo mogę się mylić!

@down

Jak sobie chcesz ;p

Opublikowano

Przydał by się jestem na tak :) i żeby do tego był serwer minecraft

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Po co w zyczu ma byc keylogger skoro tam hasel nie podajecie... Jeśli będziesz chciał zobaczyć czy mój wysyła jakieś dane i jake zobaczysz sobie w tcp packets....

Stu polecał go na live'ie gdy ludzie mieli problemy z pp3

@up Będzie można hostować serwery dodawać mody itp.

Będzie też serwer połączony z launcherem i tam będą dodatkowe nowe osiągnięcia dodawane na wasz profil.

Aplikacja będzie prosiła o połączenia z facebookiem wtedy wy na fb zezwalacie na publikowanie postów w waszym imieniu które zresztą sami zatwierdzacie.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Przydał by się takk launcher :-) Tylko żeby w sumie były też mody do zainstalowania może trochę ich więcej ;) I np. Żeby było coś takiego jakzainstalowanieserwera mc np. Z jakimiś modami .

Opublikowano

Przydał by się takk launcher :-) Tylko żeby w sumie były też mody do zainstalowania może trochę ich więcej ;) I np. Żeby było coś takiego jakzainstalowanieserwera mc np. Z jakimiś modami .

Chciałbym też utworzyć wiki o tych modach które są w prawie każdej paczce :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ale jak ma być to tak , żeby skina widzieli z : zyczu i minecrack , wtedy to normalnie bym się czuł jak premium + ma być w .exe , jak zrobisz w .jar pewno mało osób go będzie chciało ( w tym ja ) :D

Opublikowano

Jeżeli nie będzie to fake, keylogger etc. to bardzo dobra sprawa ;) Skin widoczny będzie dla wszystkich xD?

Nie to będzie tak, że Ci co używają tego launchera ! ;)
Opublikowano

Pomysł wydaje się fajny. Dobrym pomysłem było by właśnie coś jak w launcherze by zyczu z możliwością tworzenia własnych mod packów jednak jeżeli chciałbyś takie coś zrobić to proponowałbym stworzenie dużej biblioteki z modami. U zyczu jest ona strasznie skromna co jest wielkim minusem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...