Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki najlepszy hosting ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na Fiberhost.pl kupiłem serwer 70 slotowy weszło na serwer ponad 25 osób i pingi mieli po 350 masakra takie lagi nie wiem dlaczego, aktualnie posiadam oferte Pro 150 i 45 slotowy serwer na ownserver.pl i bardzo polecam jedyną wadą tam jest kontakt z supportem :)

Opublikowano

@up to jest pukawka :)

po za tym polecam sored.pl bardzo dobry, miałem już serwery na pukawce (czy jak kto woli maxcraft) taki sobie, miałem na fiberhost (itemshop do d**y, pokazuje całka inną cenę z d**y wyjętą), i aktualnie mam na mineserv.eu (.pl to całkiem inny hosting, wiec nie mylić) niby kiedyś był słaby (wiem bo miałem) ale teraz się zmienił, dobry, tani ale itemshop w kit :/ planuję kupić na sored, bo się dobrze zapowiada, pozdrawiam, ZiomuuSs

Opublikowano

A na tych hostingach np, ramy czy procesor same sie restartuja ? Bo na ownserwer jest tak ze jak nie zresetujesz serwera to coraz wiecej rami coraz wieksze lagi.

Opublikowano

@holmes no jak bierzesz oferte water za 1 zł to wiesz... jest oferta glass - 82 mb ram i ice - 100 mb ram + itemshop, mozesz na gift code jak duzo zarobisz wydac i sprzedac potem to zwroci ci sie z serwera albo event zrobic, support szybko odpowiada, i dla porównania na ownserver masz tylko 90 mb ramu w cenie 100 na fiberhost + słaby support i wiele więcej by wymieniać.

Opublikowano

Ja hostuje na craftserve. Dobre serwery, dość tanie, często robią promocje i mają dobrą pomoc techniczną.

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

Polecam FiberHost tym bardziej, że teraz mają zimową przecenę serwerów, 80 slotowy serwer we Francji można kupić za 24 zł :)

Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl

Wejdź, nie pożałujesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...