Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SimpleClans + Precious Stone?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy mógłby ktoś po krótce wytłumaczyć co dokładnie daje SimpleClans połączone z Precious Stone, wytłumaczyć jak dać cuba graczowi?

Zależy mi na oryginalnych gildiach, nie frakcjach, a UltimateClans po prostu muli mi wszystko, nie wiem czym to jest spowodowane, zresztą ChatManager też nie działa mi nie wiem czemu, po prostu nic mi nie działa z tym skryptem ;/. Niby wszystko jest, ale raz mi sie pokazuje dziwny tag %coloredprefix%costamcostamcostam[Admin]Nick, innym razem po prostu nie mogę gildi założyć, nie wiem czym to jest spowodowane mimo że nic w configu nie ruszałem, dlatego chcę spróbować z tym pluginem. Czy gracze będą mogli sobie zakładać gildie z cubem bez pomocy admina?

Opublikowano

UltimateClans Ci laguje wszystko? Pierwszy raz widze taka opinie :P. Sam uzywam UltimateClans i nic mi nie muli:)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Nie tyle co laguje .Znam UltimateClans i jest zajebistą zajebistością, ale czat mi się jebie przez to, chatmanager nie chce działać, raz nie mogę założyć gildii, drugi raz mogę ale nie mam prefixu przed nickiem tylko jakieś procenty.

Opublikowano

Nie tyle co laguje .Znam UltimateClans i jest zajebistą zajebistością, ale czat mi się jebie przez to, chatmanager nie chce działać, raz nie mogę założyć gildii, drugi raz mogę ale nie mam prefixu przed nickiem tylko jakieś procenty.

Może podaj IP zobacze o co chodzi :P. Łatwiej mi jest zobaczyć w mc niż tak tutaj:)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

@up wejdz w UltimateClans.sk znajdź linijkę:

ultimatechat: &7[&6{TAG}&7]{RANK}{DISPLAY}: {MESSAGE}

I zamień ją na:

ultimatechat: &7[&a{TAG}&7]{DISPLAY}: {MESSAGE}

Liczę na like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...