Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Naklejki

Michal31111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są już, możesz je dostać jako bonus podczas zakupu SpeedBoost.

Nie wiem, czy jestem jakiś ślepy czy coś, ale przy Speedboostach są jako bonus tylko platynowe paczki.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie wiem, czy jestem jakiś ślepy czy coś, ale przy Speedboostach są jako bonus tylko platynowe paczki.

Niektórym się znów zbugowało (min. mi >.<) i znów mamy ciągle te same prezenty,jak kiedyś Infinity i naklejki audi.

Opublikowano

Czyli co dostanę przy zakupie, naklejki czy na skutek buga kartę platinum? Bo nie wiem, czy to tylko wizualny błąd (sytuacji z naklejkami Audi nie kojarzę, mogłem wtedy nie grać).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

kurde myslalem ze beda za darmo a tu trzeba wydac kase

Edit: kurcze ja tez mam platynowe dalej i zadnych naklejek nie mam jakbym kupil SB :C

Zeby nie otwierac nowego tematu to jak pojawi sie nowy samochod na weekend niech ktos napisze

Opublikowano

kurde myslalem ze beda za darmo a tu trzeba wydac kase

Edit: kurcze ja tez mam platynowe dalej i zadnych naklejek nie mam jakbym kupil SB :C

Zeby nie otwierac nowego tematu to jak pojawi sie nowy samochod na weekend niech ktos napisze

Już jest SLR.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...