Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Flash player na androida.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka!

Mam pytanko/problem.

Czy jest mozliwosc zainstalowania flash playera na androida? Niby sie da, sciagnalem jakąś instalke ale nie dziala (aplikacja nie zostala zainstalowana). Macie jakąś inną instalke lub sposób?

1387473617-U479879.png

Moj telefon: Samsung Galaxy Pocket

Wersja androida: 2.3.6

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Masz w Google Play ;) Być może Flash nie jest obslugiwany przez twoj telefon ;)

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

@up Flash player został wycofany z GP daaaaawno temu. Teraz można tylko pobrać działającą wersję z internetu (tj. chomikuj, 4shared czy cuś takiego)

@topic Najprawdopodobniej flash nie jest zgodny z twoim urządzeniem, albo pobrałeś jakąś lipną instalke.

Spróbuj pobrać z innego źródła, jeśli to nie pomoże to pomyślimy nad jakimś innym rozwiązaniem ;)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Ja postaram się poszukać apki którą dostałem od ludzi z Samsung Brand Store w Warszawie w Arkadii, w 100% działała na Samsung Galaxy s 4, 3, 2, Plus. ;)

Opublikowano

Nie będę Ci wciskał instalki, która nie działa.

Najlepszym wyjściem byłoby zainstalowanie Cyanogenmoda, który już obsługuje Flasha.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Nie będę Ci wciskał instalki, która nie działa.

Najlepszym wyjściem byłoby zainstalowanie Cyanogenmoda, który już obsługuje Flasha.

Co to?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up Po jaką cholerę mu cm? Ma problem z flashem, a nie z ROM-em telefonu. Będzie zmieniał całe jądro (bez skojarzeń...) systemu, po to by zainstalować flashplayera? Nonsens.

A tak przy okazji: Flashplayera instalowałem na Xperi X8 (na custom romie) i działało, więc dziwnie że tobie nie działa, a masz teoretycznie lepszy telefon o.O

@Do założyciela tematu Spróbuj znaleźć inną instalke, bo ja tak miałem kiedy próbowałem zainstalować jakąś aplikacje, niezgodną z moją wersją systemu (tj. 2.1) więc może masz wersje FP na androida 4.0 wzwyż. Chociaż to było by co najmniej dziwne.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Ja na swoim (kiedyś) Galaxy Mini (2.3.6) też nie mogłem zainstalować Flasha. Wydaje mi się, że twój telefon go nie obsługuje. Najlepszym rozwiązaniem jest zainstalowanie CyanogenModa.

Pozdro

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

@up Po jaką cholerę mu cm? Ma problem z flashem, a nie z ROM-em telefonu. Będzie zmieniał całe jądro (bez skojarzeń...) systemu, po to by zainstalować flashplayera? Nonsens.

A tak przy okazji: Flashplayera instalowałem na Xperi X8 (na custom romie) i działało, więc dziwnie że tobie nie działa, a masz teoretycznie lepszy telefon o.O

@Do założyciela tematu Spróbuj znaleźć inną instalke, bo ja tak miałem kiedy próbowałem zainstalować jakąś aplikacje, niezgodną z moją wersją systemu (tj. 2.1) więc może masz wersje FP na androida 4.0 wzwyż. Chociaż to było by co najmniej dziwne.

Po pierwsze, instalacja CM nie wiąże się ze zmianą jądra, ponieważ jest oparty na tym samym co Android, więc nie wiem skąd ta informacja. Po drugie CM obsługuje Flash Playera bez zbędnego instalowania jakiś aplikacji itd. a Android do 4.0 - nie (?).

17052109001382846035.png

Opublikowano

Spróbuje zainstalować u siebie i dam znać czy mi działa...

Pobrałem tą wersję 10.1 apk only, zainstalowałem i...działa.Mam galaxy gio.

post-359149-0-08131400-1388006617.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...