Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

Garelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Not Found

The requested URL /usr/home/Fakel/domains/ventris.pl/public_html/rejestracja.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.22 (Debian) Server at www.ventris.pl Port 80

Naprawcie reje. Serwer jest ON czy jak ? Bezsensu bo cały czas jest tylu samych onlinowiczów :) Pozdrawiam !

Aktualnie gra na S2

mag 65lvl 55j

Pro SP:)

Opublikowano

Not Found

The requested URL /usr/home/Fakel/domains/ventris.pl/public_html/rejestracja.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Naprawcie reje. Serwer jest ON czy jak ? Bezsensu bo cały czas jest tylu samych onlinowiczów :) Pozdrawiam !

Oni Licznik maja podkręcony o 100 osób. Wiem, bo jak jeszcze byłem w TEAMie to się ROOT chwalił, że licznik podkreca ;)

Opublikowano

Oni Licznik maja podkręcony o 100 osób. Wiem, bo jak jeszcze byłem w TEAMie to się ROOT chwalił, że licznik podkreca ;)

Podkręć sobie trochę mózg, bo Twoje zachowanie z dnia na dzień jest coraz gorsze. Popatrzmy na Twój serwerek Ravians na prawdę godny polecenia "ironia".

Ludzie piszą w waszym temacie samą prawdę to przychodzisz psuć opinie innym ? Nie no zachowanie godne .. hm ... sory ale gimbaza jest mądrzejsza.

Opublikowano

Ja nie będę oceniał serwera po ogładce na razie. Dowiem się co z rejestracją ?

Aktualnie gra na S2

mag 65lvl 55j

Pro SP:)

Opublikowano

Podkręć sobie trochę mózg, bo Twoje zachowanie z dnia na dzień jest coraz gorsze. Popatrzmy na Twój serwerek Ravians na prawdę godny polecenia "ironia".

Ludzie piszą w waszym temacie samą prawdę to przychodzisz psuć opinie innym ? Nie no zachowanie godne .. hm ... sory ale gimbaza jest mądrzejsza.

No patrz, tylko, że jednak byłem w TEAMie Ventrisa i wiem jakie mają zamiary i inne duperele, administrator Ventrisa nie ogarnął a chce już kolejny projekt stawiać.

Odpuść, bo smutny jesteś.

Długo mam czekać na usunięcie mojej grafiki?

Opublikowano

Tymczasowa Strona

http://178.217.186.8/

No patrz, tylko, że jednak byłem w TEAMie Ventrisa i wiem jakie mają zamiary i inne duperele, administrator Ventrisa nie ogarnął a chce już kolejny projekt stawiać.

Odpuść, bo smutny jesteś.

Długo mam czekać na usunięcie mojej grafiki?

nie masz zadnych praw do tej grafiki

Not Found

serwer działa zapraszamy :)

Ja nie będę oceniał serwera po ogładce na razie. Dowiem się co z rejestracją ?

http://178.217.186.8/rejestracja.php

yt1f.png

Opublikowano

Servera nie polecam główny Administrator ma jako jedyny dostęp do Maszyny przy czym nie chce mu się usprawnic servera główny dungeon - Lodowy Wymiar nie działa ROOT- Właściciel wchodzi tylko chyba zobaczyc ile zarobił

Dodam tylko ,że nawet Game Masterzy odeszli z tego servera

Opublikowano

Servera nie polecam główny Administrator ma jako jedyny dostęp do Maszyny przy czym nie chce mu się usprawnic servera główny dungeon - Lodowy Wymiar nie działa ROOT- Właściciel wchodzi tylko chyba zobaczyc ile zarobił

Dodam tylko ,że nawet Game Masterzy odeszli z tego servera

Bo on robi drugi serwer a ten olał :)

Opublikowano

Widzę że ktoś skopiował serwer ale to nie moja sprawa nie zagram bo nie ma nic nowego lipa wyglad broni i zbroi nie ma to jak stare dobre bronie

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

serwer nudny i słaby.Troche bugów i najważniejszy bug pety z is nie dają tych bonów co jest napisane. Grałem 1-2tyg max lvl full eq i zakonczyłem z powodu nudy

Opublikowano

NUDY .. nie polecam serwera.. administracja nic nie robi, jedynie wejdzie zmienić pogodę i wychodzi :-).. pvp ? szkoda słów .. na max lvlu masz 200k hp a przy full abs uderzysz z duchowego 20k .. nie polecam serwer dno.

Nchf.png

lol

Opublikowano

Wszystko dobrze , wszystko fajnie - tylko te lagi które wywalają z serwera i "BŁĄD POŁĄCZENIA Z SERWERE "
Lekko mówiąc dno, administracja nic z tym nie robi bo ma w dupie to - zapewne sami grają na innym privku.

Jaram szluga za szlugiem przede mną stos kartek

skupiam się maksymalnie by znów przelać na nie prawdę

brzydzę się fałszem w tej szesnastce go nie znajdziesz to ja

miejski poeta która ma swój własny świat!

<3

Opublikowano

Czemu nie ma Game Masterów ?

Ponieważ olewali serwer , imagus dzieciak który zamiast pomagać graczom nie odpisywał do nich , miał ich gdzieś to po pierwsze.

Po drugie Pan Imagus rozdawał level , itp. Root zobaczył to w logach i został wydalony z serwera.

Pan Piotrek nie masz praw do grafiki bo ona jest nasza i tylko nasza. Możesz iść popłakać się na policji :D

Wielki GM Piotrek odszedł sam i zarówno został wydalony z serwera i funkcji GM na serwerze ponieważ robił prywatne eventy i rozdawał SM.

Wszystkie zabawy tych GM zostały cofnięte.

Proszę państwa jakbym dał im pełne prawa do serwera to by nic nie było. Bo poszli do konkurencji i chcieli zniszczyć mój projekt.

Nick VentrisMT2 na mpc to (harnaś,piotrek) który nie ma już nic do gadania na temat serwera Ventris.pl

Nie wiesz co sie dzieje na serwerze co root robi a co nie robi.

Chodzi mu o to żeby odebrać nam graczy na konkurencyjny serwer który jest nie wypałem i każdy wie że padnie.

Jeśli chodzi o aktualną sytuację serwera to strona została przeniesiona z hostingu na serwer VPS. Forum na tą chwile będzie off z powodu zmiany firmy hostingowej.

Jeśli chodzi jeszcze o serwer i ROOT to serwer nie pada , serwer został opłacony i będzie nadal naprawiany.

Czemu jest od nowa wystawiona prezentacja ?

Ponieważ wiedziałem że harnasiek ją usunie więc napisałem wcześniej do Admina MPC i dał mi kod prezentacji.

yt1f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...