Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla biednych <<<Wejdź>>>

cziter20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem dzisiaj dokładnie o 21:30 lub 21:00 oddać mojego VPSa, który utrzyma maxymalnie 2 osoby dla użytkowników którzy chcą zagrać z kolegami a ich komputer na to nie pozwala i stan finansowy nie odpowiada z chęcią rozdam dziś VPS które udało mi się pozyskać a nie są mi do niczego potrzebne. VPSy są postawione na stałe, chyba że ktoś złamie zasady vps zostanie zablokowany przez firmę hostującą. By wziąść udział w konkursie napisz w komentarzu dlaczego przydał by ci się vps i dlaczego nie możesz go wykupić. Vps rozdam na PW. Zapraszam do brania udziału w mini evencie!

Pozdrawiam Adrian.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Chciałbym pograć z kolegami i bardzo ogarniam vps przydałyby się właśnie szukam jakiś darmowych ale nie ma nic chciałbym pograć z kolegami ponieważ byśmy budowali mapki świąteczne i wszystko bardzo ogarniam pluginy też mogliśmy bawić się testować fajnie jakbyś oddał mi vps miło by było jestem biedny nie stać mnie proszę oddaj mi vps

Opublikowano

Chciałbym dostać vps'a ponieważ kozystal bym z niego calkowicie stawiał serwery które by były dla zabawy a nie dla hajsu zapraszalbym graczy pokazywał nowe funkcje oraz radził im grę na zaawansowanych serwerach na tym o to vps chciałbym postawić stronę podpiac zakupiona domenę żeby gracze wiedzieli co ich czeka dlaczego nie stać mnie na vps ponieważ nie mam takowych środków na opłaty co miesięczne liczę że zrozumiesz mnie i jakimś cudem dostanę go od ciebie. Pozdrawiam cię serdecznie

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

Chciałbym takiego VPS'a :) Bez lagów na dedyku mógłbym sobie popykać z kolegami na modach. Już nie musiał bym korzystać z serwerów hamchi. Myślę że jeżeli bym dodstał vps'a to na 100% dobrze bym go wykorzystał! Bardzo dobry prezent na święta!

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Emm..

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Chciałbym dostać vps'a ponieważ kozystal bym z niego calkowicie stawiał serwery które by były dla zabawy a nie dla hajsu zapraszalbym graczy pokazywał nowe funkcje oraz radził im grę na zaawansowanych serwerach na tym o to vps chciałbym postawić stronę podpiac zakupiona domenę żeby gracze wiedzieli co ich czeka dlaczego nie stać mnie na vps ponieważ nie mam takowych środków na opłaty co miesięczne liczę że zrozumiesz mnie i jakimś cudem dostanę go od ciebie. Pozdrawiam cię serdecznie

Chciałbym takiego VPS'a :) Bez lagów na dedyku mógłbym sobie popykać z kolegami na modach. Już nie musiał bym korzystać z serwerów hamchi. Myślę że jeżeli bym dodstał vps'a to na 100% dobrze bym go wykorzystał! Bardzo dobry prezent na święta!

Chciałbym pograć z kolegami i bardzo ogarniam vps przydałyby się właśnie szukam jakiś darmowych ale nie ma nic chciałbym pograć z kolegami ponieważ byśmy budowali mapki świąteczne i wszystko bardzo ogarniam pluginy też mogliśmy bawić się testować fajnie jakbyś oddał mi vps miło by było jestem biedny nie stać mnie proszę oddaj mi vps

Nie wiem czy potraficie czytać.

który utrzyma maxymalnie 2 osoby dla użytkowników

Zapewne ten vps nie utrzyma 10 graczy, z 10 pluginami oraz 10 modami ;-;

Opublikowano

Wyniki :

1. Sopher.

2. GanjaFriends

3. ItsComandos

4. Melhior

5. xxXGAJOSXxx - Zwycięzca

6. stasio03

7. KsardesPL - Zwycięzca

Strona random.org tak chciała więc kto z listy kandydatów ma napis Zwycięzca serdecznie gratuluje!

KsardesPL wygrał bo urzekła mnie jego wypowiedź a 2 vps został wylosowany przez stronę random.org

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Poprostu zachorowała mnie jego oferta vps na owym vps zrobiłbym malutki serwer budowniczy budował mapę patrzył czy pluginy dobrze działają oraz sprawdzał bugi serwerowe a jak bym był w stanie ,,spoczynku" to udostepnial go innym powstającym serwerom do ich testów itp. Przepraszam za mój wczesniejszy post trochę nie ogarnolem

Sory na fonie jestem nie zauważyłem że dałeś lista jak ja pisałem powyzszego

Sory za źle słowa używam automatycznego slownika i trochę mi zmienia wyrazy

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

Gratulacje :)

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Chciałbym mieć tego VPS'a ponieważ mógłbym na nim testować pluginy, i różne systemy :)
Oraz udostępniać go innym serwerom na testowanie pluginów :)

zloo.png

Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem od koleżanki do świąt jeszcze tydzień ;p

I po co oddajesz vps na 2 osoby pewnie 128mb ramu...

oDYVDfv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...