Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Karthus czy warto?

pupuncia25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazbierałem sobie 3150 IP i mam dylemat czy go kupić czy zbierać na orianne? Wiem że i tak wielu was poleci orianne. Moje pytanie : Czy warto kupić Karthusa czy pozbierać trochę ?

Opublikowano

Karthus to hyper-carry, czyli cholernie papierowaty, ale jak się wyfarmi to cholernie mocny, poza tym jest cholernie trudny, można by rzec, że granie nim to nowa definicja piekła.

Opublikowano

Zbieraj na orianne,khartus jest dobry ale to jest postać że zadasz konkretny DMG w team fight'ach,raczej nim nie wycarrujesz,do tego straszny papier.

Z kolei orianna ma harass,gra na korzyść team'u,ma obszarowy DMG,shield'y oraz dobre early.

Opublikowano

Karthus jest bardzo dobry ale jak jest jakiś hyper carry ad (czyt. warwick,master,trynda,fiora,yasuo,lee sin) to raczej gówno zrobisz.

Opublikowano

Karthus to postać dla ułomów... Klikasz co chwile te bąbki i ult, który bije wszystkich, orianna jest lepsza wg mnie, więcej zrobi w tf dzięki ultowi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...