Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Exp

xPrzemeKx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wychodzi nowy tryb / mapa to zawsze tam czyli Vip elimination w tej chwili.

@down jakoś nigdy nie patrze na expa :P jutro ściągnę dodatkowy exp i sprawdze

Opublikowano

Jak wychodzi nowy tryb / mapa to zawsze tam czyli Vip elimination w tej chwili.

Tak z ciekawości, ile mniej więcej leci tam expa? Bez żadnych exppasów itd

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Quary->platinum->16 graczy->short fuse, Overdose(najszybsze mapki)->VIP room->S elite->200% exp pass'y->eq na quary za gp lub nx'y->max surv i kille robione na spontanie bez ryzyka

Opublikowano

Ja dostaje po 2k+, dokładnie nie pamiętam, trwa to 15-20 min. Za 1 vip eli idzie po 200-400+ exp'a z 100% na obojętnie jakim roomie, jak jesteś jednym z pierwszych. Ciekawy jestem jak by było z 200% na platce z S elitą i vipem :). Taki VIP trwa dużo krócej od quara jak jest 8vs8. Teraz tylko się zastanowić co lepiej grać :).

Opublikowano

Teraz na shorcie QR platinum i exp passami 100%, staty średnie - 9 infektów, survival time 6min dostałem 2,1k expa, więc grubo.

Opublikowano

Ja na QR na platce z exp 200% i statami ~ 4 zabite zombie/ 4 human surv ( czasami po 12-13 min.) wyciagam ledwo 2,5k exp o.O na dodatek grając u SEM z vip'em.

Opublikowano

Ja na QR na platce z exp 200% i statami ~ 4 zabite zombie/ 4 human surv ( czasami po 12-13 min.) wyciagam ledwo 2,5k exp o.O na dodatek grając u SEM z vip'em.

Ale na shorcie?

Opublikowano

Ale na shorcie?

miałem podobnie jak kupiłem speca i zabawki dla niego ;d z exp passami to wyciągałem tak koło 2k expa i w tydzień wbiłem ponad 4 rangi od csm 5 do 2lt4 ;d.Ja tam gram teraz na bravo ,nie śpieszy mi się z lvlem a jak dodatkowo chcesz zwiększyć swój exp to polecam na victor/plt grać. Tyle na temat,

pompa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...