Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie auto?

tomi1997b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Jestem nowy i potrzebuje porady.

Zarobiłem sobie trochę pieniążków w wyścigach i pytanie do was jakie auto kupić ;D?

PZDR

Zbieram -

Opublikowano

Siema,

Jestem nowy i potrzebuje porady.

Zarobiłem sobie trochę pieniążków w wyścigach i pytanie do was jakie auto kupić ;D?

PZDR

Porsche 911 GT3 RS - Wyścigi w klasie S

BMW M3 GTS - Wyścigi w klasie A

Audi V20 Quattro - Wyścigi w klasie B

Nissan Silvia (S15) - Wyścigi klasa D

VW Scirroco - Wyścigi klasa E

Chevrolet Camaro ZL1 - Pościgi i ucieczki klasa B

Chevrolet El Camino SS - Pościgi i ucieczki klasa B

Dodge Charger SRT8 Super Bee - Pościgi i ucieczki klasa D

Audi R8 5.2 FSI Quattro - Dragi klasa A

Lamborghini Murcielago LP650-4 roadster - Dragi klasa A i S

HB5fLf7.png

Opublikowano

Podane auta sa ta samochody za IGC tylko musisz zmienic styl wtedy bedziesz widzial ich cene IGC a nie za SB

Aha, a powiedz mi jeszcze jak zmienić ten styl, o co w tym chodzi :D?

Zbieram -

Opublikowano

Aha, a powiedz mi jeszcze jak zmienić ten styl, o co w tym chodzi :D?

Musisz nacisnąć tutaj: (na zdjęciu czerwona ramka)

tz643y.jpg

I jest za IGC:

w0z042.jpg

Opublikowano

Ja ci polecam jednego z tych :

Porsche 911 gt3 rs

Lamborghini galardoo lp 560-4 spyder

Ford Mustang boss 302 "12

Wszystkie są dostępne za kasę w grze, chyba oprócz forda.

Ja te 3 wozy mam i mi najbardziej mi odpowiada ford :P

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie. czy Bentley continental super sport będzie dobry na ucieczki czy lepsze będą Chevrolet Camaro ZL1/Chevrolet El Camino S?

Zbieram -

Opublikowano

A czy samochód za achievementa koenigsegg CCX jest dobry?

Co najwyżej mocno średni, nadaje się tylko do klasy A, na niektórych trasach można nim coś zdziałać jak nie trafi się na najlepsze auta w A typu Zonda, GT2 itp.

Opublikowano

Zastanawiałem się jeszcze jednak czy nie zrobić jednak pod klase S/A Lamborghini Murcielago LP650-4 roadster lub Nissan GT-R SpecV (R35). Dużo osób go poleca. Co o tym myślicie, bo jakoś dragi nie sprawiają mi przyjemności z jazdy i nie wiem czy się je opłaca jeżdzić :D

Zbieram -

Opublikowano

No to ok to powiedzcie mi jeszcze co z Nissan GT-R SpecV (R35) ,jakie skille do lambo i czy opłaca się jeżdzić te dragi.

Nissan GT-R SpecV (R35) będzie średni jeśli chodzi o wyścigi w klasie A, ale całkiem nieźle poradzi sobie na dragach (nie tak dobrze jak Lambo roadster).

Do lambo wrzucaj skille dragowe, mam tutaj na myśli "Start" oraz "Dobrze naoliwiona maszyna".

Czy opłaca się jeździć dragi? Jedna sprawa - kwestia gustu, jak ktoś lubi to będzie jeździł. Druga sprawa - można zrobić kilka osiągnięć ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Spróbuj nim sił w klasie S, jeżeli nie masz innego auta do takowej. Na nitro bo ma bardzo mocne, moc nitra, przedłużenie i perfekt start. Nic więcej nie zostaje ;P

Opublikowano

Do niego jak do wiekszosci aut perfect start/moc nitro/dlugosc nitro/odnowienie nitro wszystko zalezy jakie masz skile do dyspozycji

w przypadku aut w klasie S sam perfect nieraz malo da lepiej miec moc+odnowienie niz pakowac 4x po 1 sec perfectu

Und3rsoldier.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...