Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] chyba skasowali mi konto

ticrue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem oczywisty, dawno nie grałem, konto mialo raz bana(fala banów) w zesżłym tygodniu weszłem normalnie na konto dziś już nie moge, pisze "Konto z tą kombinacją nazwy użytkownika i hasła nie zostało odnalezione." nawet nie mam jak skopiować moje ID żeby napisac do supportu -.-

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Upewnij się, czy nie jedziesz na Capsie albo ctrl+shift.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jeszcze sprawdź czy nie masz przypadkiem zmienionych ustawień klawki, wtedy np. zamiast "z" pisze "y" i odwrotnie - ustaw polski programisty.

Opublikowano

Czyli Shift + Ctrl to zmieni

Stwórz inne konto, napisz z niego do supportu pod innym nickiem ale napisz nick zbanowanego konta do nich i dowiedz się dlaczego konto zostało zbanowane.

Albo poprostu robisz błędy podczas logowania, albo ktoś ci wszedł na konto, zmienił to co trzeba i git, masz po koncie.

Opublikowano

Konto nie aktywne 4 lata zostanie zbanowane ale to już musisz przegrać 24h

Ko zbanowane ale zawieszone zeby ci od banowali piszesz do nich a konto nie aktywne 6 miesięcy gdy nie zostało przegrane na tym kącie 24 dostaje bana permamenta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...