Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Darmowych Emulatorów.

pp2905

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

USUNĄĆ, chciałbym aby mój kolega zrobił nowy temat ponieważ nie mam na to czasu zbytnio i nie gram już na emulatorach a mój kolega tak. :]

Opublikowano

@up to daj link do forum

dobra możliwe że będę robił live z infectionmmo ale dajcie jakieś strony nie twitch tylko gdzie bez bana będę streamował bo jest zakazane na twichu

55aR3G.png

Opublikowano

@up to daj link do forum

dobra możliwe że będę robił live z infectionmmo ale dajcie jakieś strony nie twitch tylko gdzie bez bana będę streamował bo jest zakazane na twichu

chodz na WarZombie :) więcej ludzi, jest ciekawie :)

Opublikowano

@up to daj link do forum

Jest takie coś jak gamecreds tylko jedyne co jest głupie w tym to chat bo jest pod ekran oglądania ale zawszę można zrobić że chat z twicha a stramowanie na gamecreds a oto link http://gamecreds.com/

Opublikowano

Bo działają tam haxy jak na większości prywatnych? Nie, ja podziękuję, wolę grać na legicie WarZombie z przyjemnością, że są równe szanse a nie że ktoś jest o krok do przodu i zna moje poczynania :)

Opublikowano

Wacham sie miedzy InfestationMMO lub WarZombie....

InMMo-crafting,pojazdy,duzoo nowosci

warZombie-nawet nwm co tam jest

Pomoze ktos pliskacz !!! nie wiem co wybrac !!

Opublikowano

Witajcie szukam najlepszego emulatora.. w sesie ...

Duzo graczy,duzooo nowosci itp ;)

Bardziej polecił bym Ci teraz StargateZ, w niemalże każdym tygodniu są nowe patche, crashfixy, dużo fps. ;3

PS: InfestationMMO to nie emulator tylko płatna oryginalna gra. Możesz zrobić darmowe konto gdzie będziesz miał 1 postać, i będziesz mógł grać tylko na serwerach "trial" Czyli testowych. ; ]

Uczeń
Opublikowano

On nie mówił o InfestationMMO, a o InfectionMMO. Ja bym bardziej polecił InfectionMMO, gdyż masz tam serwery podzielone na PvE, PvP. Tylko na tym emulatorze są takie nowości jak auta, czy grupy. Jest tam nowa grafika, jednakże jest lepiej zoptymalizowana i nie laguje, aż tak jak w ISS. Ponad to, nie ma tam żadnych cheaterów, bo antycheat jest zrobiony przez ludzi, którzy cheaty tworzą. Niestety, gra tam dość mało ludzi i są tylko trzy serwery, ale sądzę, że to i tak najlepszy serwer (według mnie). :)

P.S : W StarGateZ dużo cheaterów jest. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...