Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera?

Jaki typ serwera?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra??

• Survival + par? pluginów (wl)
      3
    • FreeBuild
      1
    • Kwadratowa Masakra
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam malutki serwer pvp z niewielka mapa i maloma pluginami albo jak wyzej :) do grania z kolegami

P.S:To serwer hamachi czy na hostingu ?

Opublikowano

no jedynie serwer pvp, fajna mapa, nie przesadzone rangi, fajne eq dla każdego, ogarnięta administracja, poukrywane skrzynki i może się rozkręci i kupicie więcej slotów ;]

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Oj cienko, na 10 slotach to możesz zrobić co najwyżej survival zwykły bez gildi lub zwykły serwer bez pluginów tylko do gry z kolegami ;D

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Na 10 slotach nie postawisz praktycznie nic, ponieważ nikt nie będzie wchodził na serwery 10 slotowe, możesz na tym spróbować zrobić serwer RPG testowy, ale nie wiem czy ci to wypali.

Opublikowano

Po długich namyśleniach stwierdziłem, że zrobić tak jak niektóre osoby powiedziały (zrobić survival z paroma pluginami, grać z kolegami i jak zostaną jeszcze sloty, zaprosić innych graczy). W itemshopie dodać jakieś itemki, które trochę ułatwiły by grę.

Opublikowano

Może KM z kolegami :rolleyes:

Jakieś 2/1 lata temu serwery typu Freebuild wypalały na takich 10slotach. Wiem, bo miałem i hajs był, że aż .. <3

Opublikowano

@XXrexonXX

jeśli PVP to żadne życia, to by było bezsensu. Jeśli zrobisz pvp i chcesz coś na nim zarobić powiedzmy na opłatę serwera to możesz sprzedawać np. rangi lecz nie mogą być przesadzone typu supervip za 23zł smsem i ma prot 4, milion koxów a zwykły gracz żelazne eq bo to nikt grać tam nie będzie, eq dla rang premium wiadomo trochę lepsze musi być ale nie z przesadą, możesz także sprzedawać w is koxy, złote jabłka, potki, diaxy, butelki expa, jest strasznie dużo opcji tylko musisz wykazać się pomysłowością :) bez tego nic nie osiągniesz.

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Była trochę przerwa w temacie, ale z czego były by lepsze korzyści? Survival z rangami i jakimiś dodatkami czy FB z wieloma dodatkami?

Opublikowano

Ja polecam ci zrobić na razie na te 10 slotów taki prywatny serwer czyli taki survival żebyś pograł z kolegami a potem jak już będzie z 20-50 slotów to polecam FreeBuild

Pozdrawia Magiczna :3

Opublikowano

Ja ci polecam oraz pomoge chetnie

Na serwerze 10 slotowym mozesz zrobic:

Survival ( WL )
Kwadratowa Masakra 2 lub 6 na modach. ( WL )

Oraz rekrutacje do tego. Sam bym mog lpomoc. :)

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...